Illustrator

werkwijze
ADOBE ILLUSTRATOR
Adobe Illustrator is een grafisch programma voor dtp-ers, illustratoren en grafisch ontwerpers. Illustrator kun je gebruiken om technische tekeningen, illustraties of andere grafische producten te maken. Met de Adobe Illustrator leer je in twee dagen creatieve grafische beelden zoals; logo’s, illustraties, beletteringen en iconen, te maken en bewerken. Vanzelfsprekend worden de meer geavanceerde technieken van Illustrator ook uitgebreid behandeld. Zoals het werken met het vormpalet, stijlen, symbolen en tekststijlen. Het werken met effecten komt ook uitgebreid aan de orde.

Maak kennis met de interface van Illustrator en leer in deze training vectorieel tekenen met behulp van de standaardvormen en de pen. Leer werken met ankerpunten, handgrepen, paden en richtingslijnen en voeg bovendien kleuren, filters, patronen en effecten toe om tot de prachtigste resultaten te komen. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn per cursus aangepast op elke gewenste niveau. Natuurlijk zullen er onderwerpen voorkomen die je bijv al weet, dat is uiteraard geen probleem! Wij passen elke cursus aan naar persoonlijke wensen en ontwikkeling.

We hebben verschillende soorten cursussen (voor basis, gevorderden en experts). Wij doen aan 1 op 1 trainingen, maar ook in groepsverband (minimaal 3, max 6 deelnemers). Wij bieden verschillende cursussen aan voor elk gewenste niveau.

  • Basis, Level 1
  • Gevorderden, Level 2
  • Expert, Level 3

Kijk in onderstaand overzicht welke cursussen er aan komen en klik op de cursus voor meer informatie.

Heb je geen Adobe Illustrator op je computer?
Je kunt een demoversie de middag voor aanvang van de cursus downloaden via Adobe. Deze is een maand geldig (zo kan jij gerichtere vragen stellen).

Locatie: Fashion Solution Kantoor Amsterdam
Groepsles: Minimaal 3 Deelnemers, Maximaal 6 deelnemers per cursusdag
De workshop wordt gegeven door Vincent van der Laan of Anoek van Beek

Tijdens de training Illustrator leert je alle dingen die je nog moet weten om het programma goed toe te passen. Duidelijke uitleg, goede presentatie en ik kreeg genoeg materiaal mee naar huis om zelf mee aan de slag te gaan.

Betalen via Ideal
ideal

Data Cursussen Illustrator

Heb je interesse in het volgen van een training? Meld je dan snel aan!
Illustrator Cursus, 1 dagDatum op afspraakLocatie Bespreekbaar€ 544,50

Workshops

Niet de training gevonden waar je naar op zoek was? Bekijk ook eens de volgende trainingen: