InDesign

werkwijze

ADOBE INDESIGN

InDesign is de laatste jaren uitgegroeid tot dé standaard voor DTP en vormgeving. De technische samenwerking met andere Adobe-pakketten maakt InDesign de ideale keuze voor professionals die hoogwaardige kwaliteit eisen. InDesign is het opmaakprogramma als je zelf folders, boekjes of flyers wilt maken, of in de grafische sector actief (wilt) zijn. Je kunt met behulp van InDesign gemakkelijk materiaal ontwikkelen dat bestaat uit één of meerdere pagina's met tekst. Tijdens de cursus leer je de tools van InDesign efficiënt gebruiken. Na afloop van de training kunt u zelfstandig en nauwkeurig werken met het programma.

 
InDesign is het DTP-programma om praktisch, efficiënt en creatief documenten op te maken en vorm te geven. In de cursus Adobe InDesign leer je mogelijkheden en technieken van het programma InDesign. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn per cursus aangepast op elke gewenste niveau. Natuurlijk zullen er onderwerpen voorkomen die je bijv al weet, dat is uiteraard geen probleem! Wij passen elke cursus aan naar persoonlijke wensen en ontwikkeling.

We hebben verschillende soorten cursussen (voor basis, gevorderden en experts). Wij doen aan 1 op 1 trainingen, maar ook in groepsverband (minimaal 3, max 6 deelnemers). Wij bieden verschillende cursussen aan voor elk gewenste niveau.

  • Basis, Level 1
  • Gevorderden, Level 2
  • Expert, Level 3
Met de InDesign workshop heb ik precies geleerd wat ik wilde; in een korte tijd de specifieke uitleg over hoe ik InDesign optimaal kan gebruiken voor het ontwerpen van mijn flyers!

Locatie: Fashion Solution Kantoor Amsterdam
Groepsles: Minimaal 3 Deelnemers, Maximaal 6 deelnemers per cursusdag
De workshop wordt gegeven door Vincent van der Laan
Betaling via:

ideal

Data Cursussen InDesign

Heb je interesse in het volgen van een training? Meld je dan snel aan!

Workshops

Niet de training gevonden waar je naar op zoek was? Bekijk ook eens de volgende trainingen: