Photoshop

werkwijze

ADOBE PHOTOSHOP

Photoshop is het paradepaardje van Adobe, en niet voor niets. Het beeldbewerkingsprogramma is enorm populair. Adobe Photoshop is een grafisch programma waarmee je foto’s en ander digitaal materiaal via de computer kunt bewerken. Wil jij foto’s leren bewerken met Photoshop? Lichteffecten en filters toevoegen? Of heb je al enige kennis, maar wil je dit graag eens opfrissen? Of wil je juist een extra level hoger aan de slag met Photoshop? In deze Photoshop cursus, leer je verschillende technieken die je kan toepassen bij het bewerken van prints, artworks en bewerken van foto's.
 
De cursus is speciaal ontwikkeld die fotografische beelden moeten bewerken voor weergave op scherm of papier, zoals grafisch en webdesigners, (semi)professionele fotografen, marketing- en communicatie medewerkers. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn per cursus aangepast op elke gewenste niveau. Natuurlijk zullen er onderwerpen voorkomen die je bijv al weet, dat is uiteraard geen probleem! Wij passen elke cursus aan naar persoonlijke wensen en ontwikkeling.

We hebben verschillende soorten cursussen (voor basis, gevorderden en experts). Wij doen aan 1 op 1 trainingen, maar ook in groepsverband (minimaal 3, max 6 deelnemers). Wij bieden verschillende cursussen aan voor elk gewenste niveau.

  • Basis, Level 1
  • Gevorderden, Level 2
  • Expert, Level 3

Kijk in onderstaand overzicht welke cursussen er aan komen en klik op de cursus voor meer informatie.

Locatie: Fashion Solution Kantoor Amsterdam
Groepsles: Minimaal 3 Deelnemers, Maximaal 6 deelnemers per cursusdag
De workshop wordt gegeven door Vincent van der Laan

De workshop Photoshop is echt een must als je foto's moet bewerken voor je werk. Tijdens deze 2-daagse cursus bij Fashion Solution heb ik persoonlijke en duidelijke begeleiding gekregen, een echte aanrader!

Betalen via Ideal
ideal

Data Cursussen Photoshop

Heb je interesse in het volgen van een training? Meld je dan snel aan!

Workshops

Niet de training gevonden waar je naar op zoek was? Bekijk ook eens de volgende trainingen: