Portfolio open groepstraining, 1 Dag 1/7

 
werkwijze
Portfolio
Op zoek naar een creatieve baan in de mode branche? Dan wordt er van je verwacht dat jij je portfolio meeneemt naar het sollicitatie gesprek. Weet je niet zo goed hoe jouw portfolio er uit moet zien of wil jij je Portfolio updaten? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Samen met Francina van den Berg ga je een in groepsverband een training krijgen over hoe een portfolio eruit moet zien. Samen word er gekeken naar jou meegenomen portfolio en word er bepaald wat er veranderd kan worden en hoe jij het portfolio kan versterken.
 
 

Deze workshop geven wij op het hoofdkantoor van Fashion Solution in Amsterdam. Ook al heb je jarenlange ervaring dan kan je soms toch nog feedback op je portfolio willen hebben. Zo maak je nog beter en sneller kans te maken op een nieuwe baan in de modebrache.

  • Locatie: Fashion Solution kantoor Amsterdam
  • Minimaal 3 Deelnemers, Maximaal 6 deelnemers per cursusdag
  • De workshop duurt 1,5 uur
  • Kosten zijn €120,- incl btw p.p
  • Neem pen en papier mee voor de aanvullende informatie naar aanleiding van jullie vragen
  • De workshop wordt gegeven door Francina van den Berg
Ik heb een 1-op-1 workshop gekregen van Francina van den Berg. Ze heeft me allerlei tips gegeven zodat ik mijn portfolio beter kan presenteren en gaf mij direct ook tips voor het sollicitatiegesprek gegeven. Ik vond de workshop echt hartstikke fijn en ik heb nu meer zelfvertrouwen.
Betalen via Ideal
ideal

Terug naar vorige pagina