Hoe bepaal jij jouw uurprijs en hoe pleeg jij acquisitie!

werkwijze
WAAROM DE WORKSHOP: Hoe bepaal jij jouw uurprijs en hoe pleeg jij acquisitie?

Wanneer jij voor jezelf werkt dan is het belangrijk dat jij weet hoeveel je kan vragen per uur of per dag! Hoe bepaal jij wat een “normaal” uurtarief of dagtarief is? Hoe ga je dat aanpakken? Heb jij enig idee wat voor kosten er bij komen kijken om rond te komen? Om je verzekeringen te betalen? Om je auto te betalen? Om van te leven? Om nog leuke dingen te kunnen doen? Kan je wel op vakantie? Of ben je al jaren niet geweest?

 
Veel zzp-ers doen maar wat! Ze hebben geen idee! En hebben al helemaal niet in het vizier welke kosten zij horen te berekenen, om een gezond bestaan te leven of nog beter, te leven in OVERVLOED! Ik hoor van verschillende zzp-ers die 3 dagen in de week werken, of soms in de maand… dan dus ver onder het minimumloon leven…. Ze denken en leven niet in overvloed!
 
Hoe staat het met je acquisitie? Doe je dat wel eens of “random”… En als je dus niet effectief acquisitie pleegt, hoe kan je dan voorzien van een levensonderhoud? Heb jij de moed om dit onderdeel professioneel aan te gaan pakken. Wil jij effectief leren hoe je om gaat met uurtarief en wil je leren hoe jij op een simpele wijze acquisitie kan plegen door mijn systeem aan te houden! Wil jij in actie komen en op deze dag en het ook echt met een concreet plan naar huis gaan? Dan gaan we samen het plan concreet maken!

De workshop is iets voor jou wanneer jij het moeilijk vindt om je prijs te bepalen en het moeilijk vindt om acquisitie te plegen.
 
+ JIJ EVALUEERT JE HUIDIGE UURTARIEF, WAAR IS DAT UIT OPGEBOUWD?
+ JIJ LEERT JOUW NIEUWE PRIJS TE BEREKENEN NAAR AANLEIDING VAN EEN MODEL
+ JIJ LEERT HOE JIJ JEZELF IN DE MARKT WILT ZETTEN
+ SAMEN MET FRANCINA GA JIJ JEZELF DUIDELIJKE DOELEN STELLEN OVER JE ACQUISITIE TRAJECT
+ SAMEN ZETTEN WIJ EEN STRUCTUUR VOOR JOU OP
+ WE KIJKEN NAAR JOUW UITSTEL GEDRAG EN SCHRIJVEN EEN CONCREET PLAN WAAR JIJ JE AAN GAAT HOUDEN
+ JIJ BEPAALT WAAR JIJ JE OP GAAT FOCUSSEN DE AANKOMENDE MAANDEN

Dan is dit DE workshop voor jou!

In een kleine groep met max 8 mensen gaan we 6 SEPT aan de slag om JE PRIJS TE BEPALEN EN JE ACQUISITIEPLAN in CONCRETE doelen om te zetten. Fashion Solution geeft een training met betrekking tot persoonlijke coaching, deze wordt gegeven door Francina van den Berg.

 • Data: 6 Sept
 • kosten: NORMAAL €137,- maar nu €97,- EXCL BTW
 • Tijd: 10.00-16.00 uur
 • Locatie: Fashion Solution HQ in Amsterdam, de bus stopt voor de deur en genoeg parkeer ruimte
 • De cursus word gegeven door Francina van den Berg

Is de workshop iets voor jou?

 • JA, als je structureel wilt werken aan je successen!
 • JA, als jij nu echt geld wil verdienen en wil leven in overvloed
 • JA, als jij 100% verantwoordelijkheid voor jouw eigen keuzes wilt nemen
 • JA, als je gemotiveerd en gepassioneerd bent om jouw dromen in doelen om te zetten
 • JA, Als jij graag in jezelf wilt investeren

De workshop is niet voor mensen:

 • NEE, niet als je blijft zeuren en klagen
 • NEE, als jij jezelf als zzp-er niet serieus neemt
 • NEE, als je niet in overvloed wil leven
 • NEE, niet als jij je verantwoording niet wilt nemen
 • NEE, als je uitgeblust en een “ja-maar” type bent
 • NEE, als je niet wilt investeren in jezelf en jij geen €117,-(EX BTW) aan jezelf wilt uitgeven
 • NEE, als jij in een slachtofferrol blijft hangen

 

Wat zeggen coaches en klanten over Francina:

Ik had in 2016 bij Francina een aantal coachmomenten gehad. Na deze momenten ben ik er duidelijk achter gekomen wat mijn persoonlijke doelen zijn en wat ik er voor moet doen om deze te behalen. Mijn situatie was voor mij zelf een stuk duidelijker en overzichtelijker geworden.
Karin
 
Gedreven, enthousiast, ondernemend en zeer betrokken. Dat is hoe ik Francina kan samenvatten in mijn personal coaching traject die ik bij haar gevolgd heb. Coaching is haar tweede natuur, zij voelt haarfijn aan waar de behoefte en richting van de coaching nodig is.Door haar personal coaching geeft zij inzicht in waar je nu staat en waar ik je je in de toekomst op kunt gaan focussen. Geeft bruikbare en op de praktijk gerichte tools die jezelf flink tot nadenken zet!

Dank voor je inzet Francina,
Elke Bonnee

Francina is een professional op hoog niveau. Ze gaat uitdagingen aan en durft knopen door te hakken. Ze is commercieel, creatief en zeer betrokken bij mens en product. Francina en ik hebben aan half woord genoeg en dat werkt snel en efficiënt. Ze observeert en signaleert. Betrouwbaarheid en vertrouwen staan bij Francina hoog in het vaandel.
Thecla Sengers

 
Ik heb Francina van den Berg leren kennen als een zeer bekwame vakvrouw.Ze is professioneel met een uitstekende kennis van de markt. Daarnaast enthousiast, sociaal en accuraat. Is een meedenker en kan goed luisteren naar de wensen van de klant en daar de juiste invulling aan geven.
Bob Betting

Francina is a very professional and dedicated person. It is a pleasure to work with Francina!
Peter de Kok

I have been working with Francina for many years and it has been a pleasure! Francina is one of the most driven and enthusiastic personality’s I have ever met. She cares about her personnel and is a true inspirator with an eye for motivating people to get the best results. She has a lot of experience in fashion, management & leadership.
Ilse Taal
 
 
 
 
 

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE WORKSHOP:

 
 

Terug naar vorige pagina