LinkedIn individueel training, datum op afspraak

 
werkwijze
LINKEDIN
LinkedIn is het online business netwerk platform voor professionals. Het LinkedIn profiel is het cv én jouw visitekaartje in één. Hoe je LinkedIn kan inzetten bij het zoeken naar een baan Solliciteren is niet eenvoudig. Fashion Solution helpt je tijdens deze workshop bij het invullen van jouw LinkedIn profiel zodat je beter vindbaar bent! De LinkedIn training geeft je inzicht om jouw kansen en mogelijkheden binnen te halen via LinkedIn. Hierdoor kun je na deze LinkedIn training zelfstandig aan de slag om het optimale resultaat uit jouw profiel te halen.
 

Welke mogelijkheden zijn er allemaal op LinkedIn? Hoe pas ik mijn profiel aan? Hoe pas ik mijn privé en account instellingen aan? Hoe voeg ik een video en/of afbeelding toe aan mijn werkervaring? Hoe schrijf ik een goede Samenvatting? Dit zijn een aantal onderwerpen die we tijdens deze workshop behandelen.
Dit zijn een aantal onderwerpen die we tijdens deze workshop behandelen:

  • Hoe kan ik beter vindbaar en zichtbaar worden op LinkedIn?
  • Hoe voeg ik een video en/of afbeelding toe aan mijn werkervaring?
  • Hoe schrijf ik een goede Samenvatting?

De training is geschikt voor iedereen die meer met zijn LinkedIn-profiel wil gaan doen en er meer uit wil halen. Het is ook zeer nuttig voor adverteerders en communicatie- en professionals die LinkedIn inzetten of overwegen dit te gaan doen. Wij leggen alle basisprincipes uit en welke je in een paar stappen je pagina naar een professioneel niveau tilt. Wij geven je tips en trucs zodat je beter vindbaar en zichtbaar bent op LinkedIn.

  • Locatie: Fashion Solution kantoor Amsterdam
  • De workshop duurt 1 uur
  • Kosten zijn €85,- incl btw p.p
  • Neem pen en papier mee voor de aanvullende informatie naar aanleiding van jullie vragen
  • De workshop wordt gegeven door Francina van den Berg
Wat een goed initiatief, de LinkedIn workshop bij Fashion Solution! Ik was in de veronderstelling dat ik een behoorlijk gevorderde LinkedIn gebruiker was, maar tijdens de workshop in april 2015 heb ik toch nog erg veel bruikbare informatie gehad om mijn eigen profiel op verschillende punten aan te passen en dus nog beter te maken.
Veel goede tips gehad, Bedankt Fashion Solution!
Betaling via:
ideal

Terug naar vorige pagina