Workshop Solliciteren & Presenteren

werkwijzeFashion Solution geeft 26 juli een nieuwe workshop over solliciteren & presenteren. Hierin gaan wij het uitgebreid hebben over hoe je Social Media kunt gaan gebruiken met solliciteren, “do en de don’ts”, hoe maak je een CV + Motivatie, hoe kom jij op de JA-stapel en nog veel meer..

We krijgen namelijk nog steeds te horen van mensen dat het solliciteren niet meer het solliciteren is, en dat ze steeds vaker nerveuzer zijn bij een gesprek. Hoe bereid je je voor op het gesprek? Dit is de eerste lastige vraag, hoe kom je daar doorheen? Begonnen met frisse moed, maar tientallen sollicitaties later slaat de twijfel en teleurstelling toe en krijg je steeds meer een diepere deuk in je zelfvertrouwen. Je weet het niet meer, wat doe je fout, waarom gaat het steeds mis?

Met deze workshop gaan wij jou helpen om weer stevig in je schoenen te staan, zelfvertrouwen en met volle moed stap jij weer een sollicitatiegesprek in. Maar ook helpen we jou hoe jij van te voren op de JA-stapel komt en dat ze al enthousiast van je zijn, voordat je op gesprek bent geweest.

En kun jij gebruik gaan maken van Francina’s expertise als het gaat over solliciteren & presenteren.

  • De workshop is op 26 juli om 10:00 – 16:00
  • Maximaal 6 personen
  • Amsterdam, Cruquiuskade 247, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en parkeren voor de deur!
  • De kans op alle vragen te stellen of persoonlijke ervaringen te delen
  • Wij zorgen ervoor dat jij heel anders tegen solliciteren aan kijkt en dat jij succesvol gaat worden in het solliciteren.

 

Fashion Solution begeleidt al 20 jaar mensen naar een baan. Wij weten waar jij je kan onderscheiden en wat het maakt dat de één wel word uitgenodigd voor een gesprek en de ander niet. Alleen jij kan er werk van maken want Solliciteren en Presenteren is een vak!

De webinar wordt gegeven door Francina van den Berg. Zij heeft jarenlang ervaring met het afnemen van interviews en sollicitaties. Na deze webinar kun jij jezelf beter presenteren tijdens een sollicitatiegesprek!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER FRANCINA:

Marika Liebregts-Wijnen: Super!! Solliciteren is echt een vak.
Susanne Venbrux: Het was super interessant, vooral het gedeelte over social media vond ik een toevoeging waar ik niet veel over wist. Daarnaast vond ik het ook prettig dat het een persoonlijk gevoel gaf alsof je toch tegenover iemand zit. Heel erg bedankt!
Sandra De Jonge: Ik wilde jullie heel erg bedanken. Ik heb een outplacement traject gevolgd, maar toch behoorlijk wat tips erbij! Dank en ik ga me opgeven voor de workshop!
Michel Corbee: Ondanks er al veel herkenningspunten waren altijd weer leuk en nuttig om nieuwe dingen te leren. Bedankt hiervoor en wie weet tot snel.
 
 

Wil je meer dan alleen een workshop? Je kunt ook bij ons beginnen met onze online masterclass. Check hier voor meer informatie: online masterclass Solliciteren

Terug naar vorige pagina