Coaching Fashion Solution


Ben jij een ondernemer (mkb/zzp/freelance/interim) en wil jij leren hoe je zelf “eigen geld” kunt gaan verdienen? Door meer structuur, goed te plannen en lekker in je vel te zitten, kun jij succesvol, onafhankelijk en energieker zijn en jouw mooiste leven gaan leven. Maar het allerbelangrijkst is dat jij als ondernemer gaat leren om voor jezelf te zorgen en te gaan knallen met jouw eigen bedrijf.

Wil jij gaan vliegen met jouw bedrijf en het een mega boost geven? Dan is dit jouw kans en mogelijkheid om deze flinke stap te gaan zetten. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer, waarbij ook ik lessen heb geleerd in goede en slechte tijden, wil ik jou gaan inspireren om de stap waar te gaan maken en waar nodig jou een duwtje in de rug te geven om het niet op te geven en door te gaan. Want wie staat er nu achter jou?

Wil jij samen met mij succesvol gaan ondernemen? Dan gaan we samen kijken naar jouw belemmeringen, uitdagingen en angsten. We gaan een spiegel voor je houden, wat angstig kan zijn, en jij gaat leren om naar jezelf te kijken en weten waar jouw krachten ligt. TOGETHER WE CAN!

Hoe kan een traject eruit zien:

  • Jij bespreekt jouw problemen of uitdagingen
  • Jij bepaalt jouw doelen en je wordt verantwoordelijk gehouden
  • Jij laat zien wat je voortgang is in jouw doelen
  • Jij deelt jouw successen en uitdagingen, wat heb je hier van geleerd en wat ga je anders doen
  • Jij gaat stappen maken in jouw ondernemerschap
  • Komen er andere zaken op tafel dan gaan we daarmee aan de slag

Aan het woord: Francina van den Berg!

Vandaag de dag ben ik een succesvol zakenvrouw, die met veel plezier en enthousiasme professionals en ondernemers coacht naar een “next level” in hun carrière of bedrijf. Ik ben “mega passievol”, een doorzetter en heb energie voor een “kudde rennende paarden” die niet te stoppen zijn! Ik voel me hier fijn bij en ben voor vele mensen een “inspirerende, enthousiaste, doorzetter” die doorgaat totdat ik mijn doel bereikt hebt.

Veel ondernemers staan op een gegeven moment op een pad dat ze niet meer weten welke kant ze uit moeten. Ze voelen zich vaak er alleen voor staan en weten niet goed waar ze met hun vragen naartoe moeten. Ondernemers komen dan ook vaak eenzaam aan de top te staan, lopen vast en gaan dan vaak alleen maar harder werken ipv slimmer, effectiever of weten niet meer hoe te delegeren. Deze ondernemers werken IN hun bedrijf en niet AAN hun bedrijf. Als ondernemer “pur sang” herken ik dit helemaal. Ook ik heb jarenlang in deze modus gelopen, om IN mijn bedrijf te werken in plaats van AAN mijn bedrijf te werken. Ik raakte gefrustreerd en had geen energie meer over om dingen te doen, laat staan om AAN mijn bedrijf te werken.

Je herkent dat wel 24/7, je werkt harder dan normaal, je slaapt weinig omdat je in je hoofd nog 20 dingen moet doen of moet afmaken, je krijgt er stress van etc.. Toen ik de spiraal naar beneden zag gaan heb ik besloten om verschillende coaching opleidingen te volgen. Van persoonlijke & effectiviteit coaching tot business coaching, YOU NAME IT, I BEEN THERE!

Gedreven, enthousiast, ondernemend en zeer betrokken. Dat is hoe ik Francina kan samenvatten in mijn personal- en business coaching traject die ik bij haar gevolgd heb. Coaching is haar tweede natuur, zij voelt haarfijn aan waar de behoefte en richting van de coaching nodig is. Door haar personal coaching geeft zij inzicht in waar je nu staat en waar ik je je in de toekomst op kunt gaan focussen. Geeft bruikbare en op de praktijkgerichte tools die jezelf flink tot nadenken zet! Dank voor je inzet Francina! Elke Bonnee..

Ben jij een MKB-er, ZZP-er, éénmansbedrijf met een eigen merk of heb jij eigen winkels of juist wholesale? En wil jij meer structuur in jouw bedrijf? Wil jij meer proces matig aan de slag? Loop je vast in je eigen manier van werken? Je weet dat je anders wilt en kan … maar je weet niet waar je moet beginnen? Zoek dan niet verder aan laat ons jou helpen. Als jij wilt gaan vliegen met jouw bedrijf en het een mega boost wilt geven, dan is dit jouw kans en mogelijkheid om die stap te gaan zetten.

+ Heb jij de moed om jouw bedrijf nu echt professioneel aan te gaan pakken?
+ Wil jij effectief leren hoe je om gaat met jouw uitdagingen?
+ Wil jij in actie komen en verantwoordelijk gehouden worden?
+ Samen gaan we kijken jaar jouw “uitstel” gedrag en hieruit maken wij een concrete plan
+ Jij bepaalt waar jij je op gaat focussen de komende maanden, het traject is 100% maatwerk

WAT BIEDEN WIJ: