Gratis cursus: plan effectief 2017

Start vandaag en doe mee!

2017 is bijna inzicht en ik Francina van den Berg denk dat het belangrijk is dat jij actie gaat ondernemen zodat jij je gaafste doelen in 2017 kunt realiseren. Zo aan het einde van het jaar is één van de mooiste momenten om jouw leven te gaan evalueren en stil te gaan staan wat jij eigenlijk wilt bereiken.

Voor 2017 gaan we zaadjes planten en gaan we aan de slag met jouw verlangen en dromen door ze actief te plannen.

Door doelen te stellen en door te focussen behaal jij jouw dromen waarvan jij dacht dat ze niet haalbaar waren. Door deze gratis cursus laat ik jou zien hoe ik succesvol te werk ga en ga ik jou inspireren om ook zo jouw eigen doelen te bewerkstelligen!
 
 
Ik ga jou in een gratis video uitleggen hoe jij effectief kan plannen en ga ik jou tips geven hoe jij je kan focussen en klaarmaken voor het nieuwe jaar. Zodat jij met al jouw energie kan gaan richten om de dingen die jij wilt bereiken. Ik ga met voorbeelden laten zien hoe jij dat kan aanpakken. Meld je hieronder aan en ontvang per mail gratis uitleg, video en werkboek!

Let’s do it!

1. Ik stuur jou een filmpje waar ik jou ga leren te dromen, in de flow te komen, doelen te stellen en te focussen zodat jij helder inzicht krijgt wat jij wilt bereiken in 2017!
2.  Jij krijgt input, power en positieve kracht van mij om nu echt van dromen naar doen te gaan!
3.  Jij neemt actie, jij start van dromen naar doen en zet doelen en acties in zodat je jouw droomdoelen gaat bereiken in 2017.

Over Francina van den Berg:
Een kleine 20 jaar geleden ben ik een eigen bedrijf begonnen waar ik elk jaar doelen stel, evalueer en van leer. Sinds 2006 geef ik trainingen en sinds 2010 coach ik professionals naar hun doelen. Op dit moment werken wij binnen ons bedrijf met 40.000 kandidaten die door ons begeleid worden naar een nieuwe baan, een interim job of wij geven hen zakelijk strategisch advies.