Werken in de fashion begint hier

Fashion Solution is hét werving en selectie bureau in de mode en lifestyle branche. Exclusief voor mode vacatures: styling, design, inkoop, productie, visual merchandise, sales, retail, e-commerce en administratief op MBO, HBO en universitair niveau.

Vragen? Neem contact op

nieuwsbrief iframe

nieuwsbrief_block

Bestellen

Bestel nu de Fashion Solution Sollicitatie gids


Alle Styling / Design vacatures

Fashion Solution geeft diverse workshops op het gebied van solliciteren op mode vacatures en social media! Klik op de workshop voor meer informatie en data.


Bekijk alle Sollicitatie Workshops

Naast mode vacatures bieden we diverse computercursussen aan uit het Adobe pakket. Wij organiseren mode gerichte cursussen voor beginners en gevorderden.


Bekijk alle cursussen

Fashion Solution geeft in samenwerking met de Dutch Sample Room een creatieve cursussen als Natural Dye & Print on Fabric. Tijdens een van deze workshops leer je hoe je textiel voorbehandeld en verft met groenten/planten zoals ui, avocado, rode kool en geelwortel.


Bekijk alle Creatieve Workshops


Blog

image3-1

A DIFFERENT VISION ON FASHION PHOTOGRAPHY

PETER LINDBERGH - ‘A DIFFERENT VISION ON FASHION PHOTOGRAPHY’ - IN DE KUNSTHAL ROTTERDAM Peter Lindbergh is een zeer bekende en geroemde Duitse (mode)fotograaf.Beroemd van zijn iconische beelden die hij maakte van een aantal al net zo iconische dames....

Lees volledige artikel
d2326a8361fefefc41da40aa0adb738c

Neem eens pauze en zoek de natuur!

NEEM GEREGELD PAUZE en zoek de Natuur op!Ik heb altijd hele drukke banen gehad, waarbij 60 tot 70 uur per week werken niets was! Dan weer op reis, dan weer vliegtuig in en dan weer vliegtuig uit. Shoppen en verslagen...

Lees volledige artikel

Wanted!