ALIX A NEW ADVENTURE: Like a Goddess

‘S-HERTOGENBOSCH – Voor de nieuwe Spring / Summer 2020 collectie reisden ALIX en haar meiden af naar Griekenlands meest magische en mysterieuze eiland: Milos, waar ze genoten van het prachtige landschap, een hoop ouzo shots en de blauwe zee.

De campagne geschoten in Griekenland laat zien hoe ALIX en haar meiden hebben genoten van de zon, de zee, en iets te veel shotjes ouzo. Ze kunnen terugkijken op een trip met boottochtjes, warme bikini dagen en zwoele zomeravonden in ‘flowy’ jurkjes. Tijdens deze trip hebben Alix en haar meiden de Grieken laten zien hoe echte ALIX Goddesses er uit zien. De campagnefoto’s werden geschoten door Paul Berends en de campagnefilm is gefilmd door Marlon Gervacio.

ALIX

Deze Spring / Summer 2020 collectie kenmerkt zich door flowy dresses, perfecte sweaters voor de zwoele zomer avonden, variërende prints en stoere jasjes. In tegenstelling tot voorgaande collecties zal deze lancering in twee delen gedaan worden. De eerste drop zal plaatsvinden op 6 februari, waarbij het grootste deel van de collectie gelanceerd zal worden.
De tweede drop, op 5 maart, zal de wat meer zomerse items bevatten. The collectie zal verkrijgbaar zijn op zowel www.alixthelabel.com als de inmiddels 200 verkooppunten in Nederland. Buiten Nederland is ALIX verkrijgbaar in België, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Spanje.

ALIX

Bijna vijf jaar geleden maakte de modewereld kennis met ALIX The Label, een Nederlands fashion label met een no-nonsense uitstraling. Voor de young mindend vrouw met een rock en roll DNA en een eigen wil. Een beetje rebels maar altijd stijlvol en sophisticated. “ALIX knows how to kick ass the feminine way”.

Terug naar de resultaten