A NEW ADVENTURE: Out into the wild

’S-HERTOGENBOSCH – Met een nieuw ALIX avontuur komt een nieuwe collectie. Dit keer reisde ALIX voor haar Fall / Winter 2019 collectie af naar Finland, waar ze de
ruige natuur en bijbehorende activiteiten ontdekte.

De campagne geschoten in Finland laat ALIX en haar meiden zien op een echt ‘outdoor adventure’. Tussen de eindeloze meren en talloze bomen vangen ze hier hun eigen vis en hakken ze hout voor het kampvuur ’s avonds. Ook ‘into the wild’ verliest ALIX haar gevoel voor stijl niet. Gekleed in chiffon jurken met oversized jassen en stoere laarzen laten ALIX en haar meiden zien hoe je op een stijlvolle manier de wildernis betreedt. De campagnefoto’s werden geschoten door Paul Berens en de campagne film gefilmd door Marlon Gervacio.

Deze Fall / Winter 2019 collectie kenmerkt zich door oversized jassen, co-ords sets en stoere, toch sierlijke jurken. Deze zal verkrijgbaar zijn op zowel www.alixthelabel.com als de
inmiddels meer dan 200 verkooppunten in Nederland. Buiten Nederland is ALIX verkrijgbaar in België, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Spanje.

Bijna vijf jaar geleden maakte de modewereld kennis met ALIX The Label, een Nederlands fashion label met een no-nonsense uitstraling. Voor de young minded vrouw met een rock en roll DNA en een eigen wil. Een beetje rebels maar altijd stijlvol en sophisticated. “ALIX knows how to kick ass the feminine way”. ALIX ligt inmiddels in meer dan 200 winkels in Nederland. Buiten Nederland is ALIX verkrijgbaar in België, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Spanje.

www.alixthelabel.com
www.facebook.com/alixthelabel
www.instagram.com/ALIXthelabel

Terug naar de resultaten