ALIX ADVENTURE SS20 | Like a Goddess

Vandaag maakt Nederlands modemerk Alix The Label bekend dat zij retailers die het merk verkopen in fysieke winkels gaat ondersteunen. Het modemerk investeert, in samenwerking met haar online marketingpartner S&S Online Marketing, in het bouwen van webshops zodat winkeliers producten kunnen blijven aanbieden aan online winkelend publiek.

Winkelstraten zijn leeg en de vraag is of winkels voor een onbepaalde periode gesloten moeten worden. Om de winkeliers die Alix The Label verkopen een hart onder de riem te steken biedt het modemerk de mogelijkheid een webshop op te zetten die binnen één dag live kan zijn, zodat deze winkeliers de producten kunnen blijven aanbieden.

‘Met dit initiatief willen wij als merk ons steentje bijdragen ten tijde van de COVID-19 crisis. Winkeliers hebben het zwaar en door mee te denken en mee te investeren in een webshop hopen we de winkeliers bestaansrecht te laten houden,’ aldus Rens Netten, oprichter Alix The Label.

Alix The Label
Alix The Label is een no nonsense modelabel met bijzondere items en luxe basics. Het merk biedt een selectie van kwaliteitskledingstukken met precies de juiste hoeveelheid je ne sais quoi. ALIX The Label is verkrijgbaar in meer dan 200 winkels in Nederland. Het merk is eveneens te koop bij geselecteerde verkooppunten in België, Spanje, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Terug naar de resultaten