Coachen is investeren in jezelf

Heb je last van stress of dreig je vast te lopen? Heb je het gevoel dat je het overzicht kwijt bent? Of wil je het gewoon anders doen? Ik, Saskia Josephy, ken alle pijnpunten en de uitdagingen van werken in de fashionbranche in combinatie met de zorg voor een gezin. Als ervaringsdeskundige ken ik alle valkuilen en de onrust van deze stress. Als coach heb ik alle kennis, middelen en handvatten in huis om jou je effectiviteit en rust terug te geven. Samen ontdekken we je kwaliteiten, je uitdagingen en zorgen we ervoor dat jij weer rechtop aan het stuur van je eigen leven staat.

Herken je het gevoel van dagelijkse stress en onrust, het gevoel dat je altijd alles half doet? Dat je effectiever zou kunnen zijn, maar je weet niet hoe? Of heb je zoveel meegemaakt in je werk dat je niet weet hoe je het beste verder kunt gaan, uitgeblust bent, geen nieuwe ideeën meer hebt? Zit je niet lekker in je vel en moet je eigenlijk keuzes maken maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken? Het zijn uitdagingen waar veel vrouwen (en ook mannen) last van hebben.

Als no-nonsense coach help ik je je kernkwaliteiten, effectiviteit en kracht terug te vinden. No- nonsense omdat ik geloof in duidelijkheid en het maken van keuzes. Geen zweverige therapie, maar werken aan je doelen, plannen en uitdagingen.

Met mijn twintig jaar werkervaring in de fashion- en retailsector weet ik alles van de stress van het altijd maar moeten excelleren in wat je doet. De toenemende werkdruk en de voortdurende economische spanning vragen veel van ons. Overnames en faillissementen hebben er misschien voor gezorgd dat je je baan bent kwijt geraakt. Of je bent een van de ‘gelukkigen’, met als resultaat dat je werkdruk toenam. Omzetten vallen tegen, de onzekerheid is groot, je koopkracht gaat achteruit terwijl je harder werkt dan ooit.

Het is niet raar dat er momenten zijn dat je niet meer weet of je nog in je huidige baan en werkomgeving past. Dat je niet weet hoe je het moet aanpakken. Misschien is het zo dat je juist nu excelleert, maar je gezinsleven eronder leidt en de combinatie niet loopt zoals je zou willen. Wacht niet langer en neem het heft in eigen handen.

In een concreet coachingstraject zetten we samen je verlangens, behoeften en doelen op een rij. Wat wil je, wat kan je doen om dat te bereiken, waar ben je goed in, hoe kun je effectiever zijn, hoe kun je gelukkiger zijn. Samen brengen we in beeld wat voor jou goed is, hoe je terug komt bij wat jouw kracht is en hoe je leert je valkuilen te herkennen. Maar vooral ook hoe je rust en overzicht terug brengt in je dagelijkse leven.

Of je nu in je huidige baan wilt blijven, of het roer om gaat gooien en iets anders wil doen. Ik help je met het helder krijgen van wat jij wilt en wat bij jou past. Ik help je met alle stappen en je uitdagingen zodat je de juiste keuzes maakt in de juiste volgorde.

Kies voor je zelf en neem je uitdagingen, stress en onrust serieus. Investeer in jezelf. In een vrijblijvend gesprek met mij kijk je of coaching iets voor jou is en wat je wilt bereiken. Ik leg je mijn werkwijze uit, we verkennen je vragen en doelen en we onderzoeken welke aanpak het beste bij jou past. Direct tijdens het gesprek van 30-45 minuten geef ik je al 2 praktische tips. Daarna beslis je of we samen aan het werk gaan. Neem contact op met mij via 06 20594567 of stuur een mail naar saskia@sas-coaching.nl. Ik spreek je snel.

SAS Coaching | Amersfoort | 06 20594567 | saskia@sas-coaching.nl | www.sas-coaching.nl | Smart and Simple |

Terug naar de resultaten