Fashion Movemement

Trend Agency Move lanceert hun eerste trendboek: ‘Fashion Movement – The Sustainable System Unmasked’. Het digitale boek staat volledig in het teken van de toekomst van het modesysteem in relatie tot sustainability. Het biedt inzicht in wat de consument van de toekomst wil, en hoe je als bedrijf of organisatie hierop kunt inspelen.

Diverse toonaangevende jonge designers hebben een spotlight gekregen in het boek, omdat deze bewuste ontwerpers de trendsetters van het nieuwe modesysteem zijn. Enkele namen, wie ook hun debuut hebben gemaakt tijdens Amsterdam Fashion Week, zijn Jessica van Halteren en Ninamounah.

trendwatcher

Het trendboek is tot stand gekomen in samenwerking met diverse modeacademies, zoals Amsterdam Fashion Institute, Amsterdam Fashion Academy en de Berlijnse Akademie Mode & Design. Ook heeft de internationale interdisciplinaire modemanifestatie FASHIONCLASH een aandeel gehad bij het tot stand komen van het trendboek. Dankzij SPICE PR heeft trendwatcher Renske Mennen diverse interviews afgenomen bij toonaangevende fashion designers, welke inzicht hebben gegeven in trends.

Speciaal voor deze editie van Fashion Movement is er nieuwe muziek geproduceerd door muziekproducer Rick van Bruggen, ook wel bekend onder de artiestennaam Ick. Dankzij de muziek heeft het trendboek een optimale beleving van de drastisch veranderende trends. Onder ander via Soundcloud is meer van zijn werk te beluisteren.

FASHION MOVEMENT 2025 p9-1

Trendwatcher Renske Mennen over hun nieuwe boek Fashion Movement: “We zien een enorme verandering van trends en ontwikkelingen onder consumenten binnen het huidige modesysteem als het aankomt op duurzaamheid. Doordat we dit heel duidelijk in kaart hebben kunnen brengen, kunnen bedrijven en organisaties op een strategische manier te werk gaan om zo aan de wens van de klant te (blijven) voldoen.” Je kunt hierbij denken aan marketing-uitingen, de PR en branding van een merk. Ze voegt eraan toe: “Ik ben Trend Agency Move begonnen om een bijdrage te kunnen leveren aan het veranderen van onze huidige maatschappij in een samenleving waar we met z’n allen behoefte aan hebben. Dit is mijn manier van het mooier maken van deze wereld.”

‘Fashion Movement – The Sustainable System Unmasked’ is een teaser trailer boek van het werk dat Trend Agency Move in het najaar van 2019 zal uitbrengen. Dan zal er dan behalve op duurzaamheid ook een spotlight op andere trends worden gezet.

Het boek is vanaf vandaag te bestellen op www.trendagencymove.com/shop, voor €80,00 per
exemplaar, inclusief muziek.

Terug naar de resultaten