Haal alles uit je potentieel!

Heb je het idee dat je vastloopt in je bedrijf? Weet je niet welke keuzes je te maken hebt? Wat je moet doen? Je ziet andere ondernemers makkelijk 1000-den per maand maken. Maar bij jou loopt het voor geen meter! Je baalt ervan…

Herken je dit, andere gaan met hun bedrijf als een raket vooruit, jij zit vast. Je hebt geen idee waar het aan ligt. Je wilt van alles, je hebt ideeën maar je durft niet door te zetten, bang om een fout te maken. Je hoofd is chaos en ongestructureerd. Je wordt er gek van! Deadlines komen dichterbij. Het wordt je te veel!

Dit hoor ik, Francina van den Berg, van heel veel van mijn klanten. Ze zitten vast en geloof me ze willen wel, maar hoe dan?

Voor mij begon het 30 jaar geleden

Altijd was ik bezig om te bedenken hoe ik geld kon verdienen en hoe ik een business kon opzetten. Zelfs toen ik een jaar of 5 was, waarom.. We hadden het niet breed in die tijd en ik ben een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen zit in mijn bloed! Ik houd van het spel en van creëren en houd van winnen!

Op 1 april 1998 plantte ik het eerste zaadje voor mijn eerste BV Fashion Solution.
Die uitgroeide tot één van de grootste werving & selectiebureaus in de fashion.
Sinds 2010 coach ik mensen naar een volgend level in hun carrière en business. Ik heb verschillende coach opleidingen gevolgd, zoals: Stephan Covey (business coaching), Tony Robbins (business Coaching), De nieuwe coach opleiding, stresscounselor opleiding, hormoonfactor coach en potentieel coaching.

Toen ik 30 jaar geleden begon wist ik ook niet goed wat ik moest doen. Ik deed maar wat…
Ik ontwikkelde uiteindelijk een methode met een eigen stappenplan, omdat het mij duidelijk werd dat veel mensen geen idee hebben hoe ze een business structureel kunnen opzetten of hoe ze geld kunnen verdienen.

Wat is jouw volgende stap?

Heb je eigenlijk al nagedacht wat jij na de zomervakantie gaat doen? Zodat je nog een spurt kunt maken voor het einde van 2020? En ik snap het einde van 2020 klinkt nog best ver, maar voordat je het weet is het zo ver. En dan heb jij je kans niet gegrepen, dat zou zonde zijn.

Om je hierbij te helpen ga ik een GRATIS 4 daagse mini training geven: Haal meer uit je Potentieel. Ik ga op donderdag 27 augustus starten en de training duurt tot en met zondag 30 augustus. Het kost je ongeveer 15 min per dag.

Er zijn zoveel kansen die je kunt pakken. Je kunt zoveel meer rust, duidelijkheid en helderheid in je bedrijf aanbrengen. Zodat je weet wat je te doen hebt. Het enige wat je ervoor moet doen is er even voor zitten en het helder voor jezelf maken. Dat gaan we doen tijdens de mini training! Samen gaan we die stappen nemen. 4 dagen lang begeleid ik je hoe jij de laatste maanden een spurt kan nemen.

Overzicht, rust en structuur met proactieve acties die ook jou naar ongekende hoogtes gaat brengen.

Als extra bonus voor de mensen die actief hebben meegedaan aan de mini training: je kunt op maandag 31 augustus mij elke vraag stellen die je wil tijdens een zoom call, ik zal je persoonlijk antwoorden en je richting geven hoe jij met je bedrijf kan omgaan en wat je te doen hebt. Zodat je per 1 september helemaal in focus bent op de doelen die je wilt behalen met je bedrijf!

Wil je meer lezen of je direct opgeven voor de mini training? Klik dan HIER.

Terug naar de resultaten