iNDiViDUALS S/S 15 Collection | by Julisca Groenewoud

Op een zomerse donderdagmiddag was de loods van Mediamatic gevuld met fashionable publiek dat verbazingwekkend genoeg veelal gehuld was in zwart, allen wachtende op de show van iNDiViDUALS.

iNDiViDUALS is een platform voor jonge creatievelingen in de modebranche, ooit opgezet als initiatief van AMFI, Amsterdam Fashion Institute & HVA, Hogeschool van Amsterdam. Hierbij produceert een wisselende groep jongeren ieder seizoen een collectie om zo hun eigen steentje bij te dragen aan een doorgaand modeverhaal.

 

In de loods van Mediamatic hingen acht witte doorschijnende doeken waar achtereenvolgens zowel de vrouwelijke als mannelijke modellen door heen zigzagden en de collectie toonden. De show voelde erg futuristische aan door het gebruik van vele verschillende materialen, de simpele silhouetten en de elektronische muziek die daarmee gepaard ging. Vooral de details binnen de outfits spraken mij aan, zoals de verstopte leren gespen binnen de lange broeken en rokken die werden gedragen door de vrouwelijke modellen. Al met al was het een collectie die goed bij elkaar aansloot en een duidelijk geheel vormde.

Onze eigen Julisca Groenewoud houdt ons maandelijks op de hoogte over de laatste trends, beurzen en hip&happening binnen de Fashion branche! Volg onze Facebook Fashion Solution en onze twitter @bestfashionjobs om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

DSC02927 DSC02951 DSC02958 DSC02964 DSC02966

 

 

DSC02911

 

 

 

 

Terug naar de resultaten