Introductie Kbas bij TICA Fashion

Kbas is een merk dat al meer dan 40 jaar een begrip is in de Spaanse markt, mede door onze scherpe prijzen en kwaliteit. Het merk ontwerpt assen en manden die zowel functioneel als stylish zijn. Gemaakt van hoge kwaliteit en niet te vergeten gemaakt met liefde. Elk jaar werkt Kbas hard om naast een basiscollectie rieten manden, een uitgebreide trendcollectie neer te zetten.

Een echte topper is de klassieke rieten mand met leren hengsels, het hele jaar te gebruiken als boodschappen mand in stijl maar ook ideaal voor naar het strand! In onze collectie vind je een basis collectie die ieder seizoen weer aangevuld wordt met nieuwe modellen, kleuren en materialen. Daarnaast ook een trend collectie, strand tunieken, woonaccessoires en hoeden.

Zorg dat je deze must-have tassen in je winkel collectie hebt en koop ze in op de Fashion afdeling bij Tica Aalsmeer. Nog geen TICA-pashouder? Meld je aan op onze site als B2B-inkoper, we hebben een vestiging in Aalsmeer en Venlo (Trends & Trade).

Over TICA en Trends & Trade

TICA en Trends & Trade zijn toonaangevende B2B cash & carry inkoopcentra voor professionele wederverkopers. 200 verschillende exposanten bieden 7 dagen per week op 20.000 m² een compleet aanbod aan home, fashion, gift & garden producten aan. Pashouder worden? Kijk snel op onze site.
Onze locatie in Aalsmeer: www.tica.nl +31 (0)20 645 27 11
Onze locatie in Venlo: www.trendstrade.nl +31 (0)77-321 90 30

Terug naar de resultaten