Maple Group B.V biedt productiemogelijkheden aan

Maple Group B.V. bevindt zich in Amsterdam en beschikt over een productiefaciliteit in Oekraïne die zij beschikbaar stellen voor externe partijen.

Ruim 18 jaar hebben zij ervaring in het produceren van hoog segment kleding die voldoet aan de hoogste productie standaarden. Ruim 100 ervaren werknemers met specialistische vakkennis zijn er beschikbaar om de mooiste kledingcreaties te vervaardigen.

Een grote expertise over de verscheidenheid in patronen en materialen voor productie voor zowel ons eigen merk als voor externe partijen is ontwikkeld. In het verleden is er o.a. productie gedaan voor het merk JIKI.

Met trots levert Maple Group zowel hoge kwaliteitsproducten als service aan de klanten. De productie heeft een dubbele kwaliteitscontrole om de kwaliteit te blijven garanderen. De hoge kwaliteit staat gerelateerd aan de jarenlange ervaring die is opgebouwd.

Maple Group heeft geen restricties in minimale afname, materiaalkeuzes of levertijden. Spoedleveringen of andere technische uitdagingen kunnen gerealiseerd worden.

Terug naar de resultaten