NIEUW BIJ MAISONPR

Amsterdam, 27 mei 2020 – MaisonPR verwelkomt met trots het fashion- en lifestylelabel JOSH V. Vanaf heden bundelen zij hun krachten om een nieuwe dimensie te geven aan de PR activiteiten van JOSH V in Nederland.

JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en hard werken, een prominent modelabel op te bouwen. JOSH V is inmiddels een vooraanstaand modemerk binnen Europa en staat bekend om haar herkenbare luxueuze signatuur en zeer vrouwelijke, kwalitatieve, ready-to-wear collecties met exclusieve afwerkingen.

De afgelopen jaren is JOSH V getransformeerd naar een uiterst volwassen fashion- en lifestylelabel met een daarbij behorende hoogwaardige kwaliteitsstandaard. De collecties zijn toegankelijk voor wereldwijd iedere vrouw, waarbij in het bijzonder diversity en body positivity voorop staan. ‘I want to make all women look and feel spectacular’, zoals Josh het zelf uitstekend verwoordt. MaisonPR sluit zich hier volledig bij aan en vertaalt, middels PR, de communicatieboodschappen van JOSH V maar wat graag richting de consument.

Terug naar de resultaten