Nieuwe ALIX store

S-HERTOGENBOSCH – I’m coming for ya! Drie jaar geleden maakte Eindhoven kennis met de eerste ALIX the label Brand Store, nu is Den Bosch aan de beurt. Zaterdag 9 mei 2020 zal ALIX the label haar tweede brand store aan de Fonteinstraat 4 openen.

De opening heeft door de huidige situatie rondom het COVID-19 virus even op zich moeten laten wachten, maar na een vertraging van 1.5e maand is het zaterdag 9 mei dan eindelijk zo ver en kan ALIX Den Bosch haar deuren openen.

De locatie van de winkel is de Den Bossche Fonteinstraat. Oprichter van ALIX, Rens Netten: “Onze nieuwe store is gelegen op één van de leukste straten van Den Bosch’. Een mooi centraal gelegen punt voor de tweede Brand Store, niet geheel toevallig geleden in ALIX haar ‘hometown’ Den Bosch.

De opening van een tweede brandstore komt niet geheel onverwachts en vloeit voort uit het succes van ALIX, dat in 2014 door Olivia Wierda en Rens Netten werd opgericht. Inmiddels is het verkrijgbaar bij zo’n 200 retailers in Nederland.

Ook in België, Spanje, Denemarken, Noorwegen en Zweden verkoopt ALIX goed. Met de opening van een tweede Brand Store speelt ALIX in op de groeiende vraag.

ALIX the label is een Nederlands fashion label met een no-nonsense uitstraling voor de young minded vrouw met een rock ’n roll DNA en eigen wil. Een beetje rebels, maar altijd stijlvol en sophisticated.

ALIX nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in haar wereld en kan niet wachten je te verwelkomen in haar eigen brandstore in Den Bosch!

Terug naar de resultaten