Nieuwe Substance-lijn geeft S by sloggi extra dimensie

S by sloggi krijgt met Substance nog meer uitstraling en heeft in het najaar van 2019 nieuwe kleuren in de dames- en herencollectie

Comfort staat voorop bij de premium collectie S by sloggi. Toen S by sloggi op de markt werd gebracht, vielen klanten als een blok voor de winnende combinatie van superieure stijl en overheerlijk comfort. ZERO Feel Signature, Symmetry en Silhouette zijn de drie lijnen voor vrouwen van deze serie. Ook zijn er drie lijnen voor mannen, namelijk Simplicity, Sophistication en Sublime. Er is dus voor iedereen een breed scala aan premium designs.

fashion solution

Met de introductie van Substance in het najaar van 2019 voegt S by sloggi nog meer stijl en comfort aan de damescollectie toe. Dankzij superzacht micromodal aan de binnenkant en de naadloze afwerking geeft Substance je een optimale pasvorm. De beha heeft geen lastige clips of ringetjes, waardoor je hem supergemakkelijk kunt aan- en uittrekken. Bovendien biedt deze lijn, die verkrijgbaar is in de maten XS tot XL, dankzij FlexiMesh® op de juiste plaatsen de perfecte ondersteuning. Substance is verkrijgbaar in klassiek Black, zacht Dust en pittig Cinnabar.

S by sloggi heeft nog meer nieuws op het gebied van kleuren, want in het herfst- en winterseizoen van 2019 wordt de ZERO Feel Signature lijn uitgebreid met een warme Burgundy.

fashion solution

De S by sloggi collectie is vanaf september 2019 verkrijgbaar.

Terug naar de resultaten