Retail Professionals Opgelet!

Retail Professionals Opgelet! Voor een aantal opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Shopmanagers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ben jij een leidinggevende manager die commercieel talent combineert met oprechte betrokkenheid? Wil jij jezelf en je team ontwikkelen en groeien? Dan zoeken wij jou!

Hieronder staan de vacatures met daarbij een introductietekst over de functie. Bekijk ze hieronder en klik door op de link voor meer informatie over de vacature. En denk je dit is een vacature die bij mij past en zie je jezelf in deze functie werken? Dan kun je ook direct solliciteren via de link!

 

retail professionals opgelet

Senior Manager Casual Afdeling

Voor een mooie heren mode retailer in het midden van het land zoeken we een Senior Manager Casual Afdeling om de leiding te nemen van het verkoopteam Casual & Jeans ( 16 FTE). Ben jij een ervaren leidinggevende manager die commercieel talent combineert met oprechte betrokkenheid. Reageer dan direct!

https://www.fashionsolution.nl/vacature/senior-manager-casual-afdeling-ref-9473

Premium Filiaalmanager Amsterdam

Voor een Premium schoenenzaak in Amsterdam zoeken we een Filiaalmanager. Hou jij van schoenen en wil jij deze passie delen?

Wil jij jezelf en jouw team ontwikkelen en ervoor zorgen dat schoenen kopen een ware belevenis is voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!!

https://www.fashionsolution.nl/vacature/premium-filiaalmanager-amsterdam-ref-9464

retail professionals opgelet

 

 

 

 

 

 

retail professionals opgelet

Premium Storemanager Utrecht

Voor een Premium schoenenzaak in Utrecht zoeken we een Storemanager. Hou jij van schoenen en wil jij deze passie delen?

Wil jij jezelf en jouw team ontwikkelen en ervoor zorgen dat schoenen kopen een ware belevenis is voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!!

https://www.fashionsolution.nl/vacature/premium-storemanager-utrecht-ref-9463

Senior Sales Advisor

Voor een gerenommeerd high-end menswear bedrijf zoeken we een Senior Sales Advisor. Heb jij passie voor vakmanschap? Ben jij een commercieel talent met oprechte betrokkenheid. Sta jij altijd klaar om voor de klant de juiste beleving te creëren? Ben jij fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Den Haag van het land? Reageer dan direct!

https://www.fashionsolution.nl/vacature/senior-sales-advisor-ref-9440

Terug naar de resultaten