Sloggi geeft het woord WOW een heel nieuwe betekenis

Comfort en gemak worden in het najaar van 2019 gecombineerd met stijl dankzij de introductie van WOW Embrace

WOW, sloggi’s zachte en ondersteunende bodywear met ultiem draagcomfort, wordt in het najaar van 2019 uitgebreid met WOW Embrace, een innovatieve nieuwe lijn.
Met de succesvolle introductie van WOW Comfort in de lente/zomer van 2017, werd er een nieuwe standaard gezet als het gaat om ondersteunende en comfortabele bodywear. Met de nieuwe WOW Embrace-lijn, de comfortabelste WOW-beha’s tot nu toe, tilt sloggi deze standaard in het nieuwe seizoen naar een nog hoger niveau.

Met de superzachte voorgevormde cups en een haak- en oogsluiting is dit wat traditioneel een ‘normale’ beha wordt genoemd. Het zijdezachte kant, de grotere stretchbaarheid en de verbeterde FlexiMesh® maken van deze beha een must-have voor het najaar van 2019.

De WOW Embrace-lijn is verkrijgbaar als Padded Bra, Push-up Bra, Hipster, Tai en Short in de kleuren Blue-Light Combination, Skin-Light Combination en Black Combination.

fashion solution

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt WOW Embrace naast de nieuwe Substance-lijn van S by sloggi, de eerste lijn die is voorzien van Easy Sizing van sloggi (XS-XL). Hiermee wordt het kopen van een beha net zo gemakkelijk als het kopen van een T-shirt. Echt comfort is nog nooit zo gemakkelijk te vinden geweest.

De WOW Embrace collectie is vanaf augustus 2019 verkrijgbaar.

Terug naar de resultaten