Spring 2019 collection – Tramontana

Stijlclashes zijn niet meer weg te denken uit het huidig e modebeeld. Een mix van verschillende tijdperken en stijlen worden gecombineerd in één item: van historische prints tot streetwear en van sportieve tot vrouwelijke details. Tramontana neemt je dit voorjaar mee op een zonnige roadtrip langs deze verschillende stijlen met als eindbestemming Ibiza.

Sunset Roadtrip Met Sunset Road Trip neemt Tramontana je mee op reis door het heden en verleden. Historie ontmoet de current streetstyle. De collectie is een onverwachte mix & match van verschillende stoffen, stijlen en prints. De klassieker uit of een bloemmotief combineer je dit seizoen met een grafische tekstprint, sportieve details en leer in één look. Want als het gaat om stijl, is alles geoorloofd.

Hotel Ibiza Hotel Ibiza schetst een romantisch tafereel van lange zwoele avonden aan zee. Een kleurenpalet van roze en roodtinten herinneren je aan de zonsondergang, camel en off-white aan het rulle zand.

De collectie bestaat uit een mix van eeuwige jeugd, optimisme en een vleugje hippie-style. Fijne paisley-prints en ruches worden gecombineerd met casual items zoals safari jackets en sweatpants.

 

Terug naar de resultaten