Maak een job alert aan

Sales & Operations stagiaire in Amsterdam

Ben jij ambitieus, sociaal en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Wil je graag een eerste stap maken in de mode industrie en werken aan nieuwe projecten binnen een dynamisch merk? Dan heeft Michael & Giso dé perfecte stageplek voor je! Samen met een jong en energiek team ga jij je focussen op de ontwikkeling van onze nieuwe store in Amsterdam.Kleren maken de man. Wij geloven dat een maatpak de basis vormt van de moderne garderobe. Met een obsessie voor traditionele ambacht, unieke materialen en eigenzinnige design, ontwerpen wij bespoke wardrobe essentials, geïnspireerd op de identiteit van ieder individu. Hierin staat de relatie met de klant centraal. Slow Tailoring geeft ons volledige controle over het ontwerp en de pasvorm, zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit of duurzaamheid. Hiermee bieden we een eerlijk, zero-waste alternatief op confectiekleding en zijn we toonaangevend binnen de Nederlandse mode industrie.Wij zijn een jong en energiek team, met passie voor het vak. Van prachtige campagne shoots tot het lanceren van een exclusief magazine, we zijn continu in beweging. Met nieuwe winkels op de planning groeien we snel uit tot een internationaal merk. Kom jij ons team versterken?
Standplaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Functie
Sales & Operations stagiaire in Amsterdam
Vakgebied
Commercieel
Dienstverband
Stage
Opleidingsniveau
Universiteit (WO) / HBO
Referentienummer
9718


Over de functie

Tijdens deze stage word jij het aanspreekpunt van de winkel in Breda. Jij weet als geen ander wat er speelt, welke klanten er verwacht worden en of alles voor deze klanten goed geregeld is. Samen met de de mede-eigenaar van Michael & Giso Rolf-Giso houd jij je bezig met het optimaliseren van de winkel en de ervaringen van de klant. Van het eerste contact met klanten, tot het organiseren van events, jij voelt je als een vis in het water in de organisatie. Ook bied je ondersteuning in operationele activiteiten, zoals het verwerken van orders en het coördineren van leveranciers wereldwijd. Bij deze stage hoort ook een introductie in het tailoring vak, waarin je leert maatwerk kleding op te meten en klanten hierover weet te adviseren. Het is een uitdagende functie, waarbij je de vrijheid krijgt om je eigen strategie te bepalen en de fijne kneepjes van het vak te leren.

Over het bedrijf

Kleren maken de man. Wij geloven dat een maatpak de basis vormt van de moderne garderobe. Met een obsessie voor traditionele ambacht, unieke materialen en eigenzinnig design ontwerpen wij bespoke wardrobe essentials, geïnspireerd op de identiteit van ieder individu. Hierin staat de relatie met de klant centraal. Slow Tailoring geeft ons volledige controle over het ontwerp en de pasvorm, zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit of duurzaamheid. Hiermee bieden wij een eerlijk, zero-waste alternatief op confectiekleding en zijn we toonaangevend binnen de Nederlandse mode industrie.Wij zijn een jong en creatief team, met een passie voor het vak. Van prachtige campagne shoots tot het lanceren van een exclusief magazine, we zijn continu in beweging met nieuwe ideeën en ambitieuze projecten. Met nieuwe winkels op de planning groeien we snel uit tot een internationaal merk. Kom jij ons team versterken?

Functie eisen

 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van 6 maanden
 • Beschikbaar vanaf september 2021
 • Punctueel, assertief en gestructureerd
 • Sociaal, enthousiast en communicatief sterk
 • Affiniteit met mode en gevoel voor stijl
 • Ambitieus, leergierig en houd van een grote uitdaging
 • Ondernemend ingesteld met een out-of-the-box mentaliteit
 • HBO of universitaire opleiding

Aanbod

 • Meebouwen aan een snelgroeiend modemerk
 • Werken in een inspirerende omgeving in Amsterdam Zuid
 • Verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zelf projecten op te pakken
 • Kans om je professionele netwerk uit te breiden
 • Stagevergoeding in overleg
 • Doorgroeimogelijkheden met kans op een vaste baan
 • Gezellige werksfeer in een jong en ambitieus team
 • Trainingen en de mogelijkheid om ‘de kneepjes van het het vak’ te leren
 • Leuke borrels, evenementen en teamactiviteiten

Direct solliciteren    *

    *

Heb jij vragen over deze vacature?
Peter de Kok weet er alles over

Bekijk alle vacatures van Peter de Kok Meer over Peter