Maak een job alert aan

Social Media & Influencer Marketing

Volg jij influencers op de voet? Word je door jouw vrienden dé social media expert genoemd? Vind je het leuk om content te schrijven en creatief bezig te zijn? Dan is deze stage iets voor jou!
Standplaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Functie
Social Media & Influencer Marketing
Vakgebied
E-commerce
Dienstverband
Stage
Opleidingsniveau
Universiteit (WO) / MBO / HBO
Referentienummer
9549


Over de functie

Je bent als Social Media & influencer marketing stagiair(e) onderdeel van ons team en kunt écht iets voor het merk betekenen. Je mag bijvoorbeeld leuke content maken voor social, contact onderhouden met onze influencers én Instagram afscrollen voor nieuwe samenwerkingen. Ook maak je briefings voor de vormgever, ondersteun je bij fotografie en maak je onder andere leuke behind the scenes filmpjes van fotoshoots. Bovendien werk je voor een internationale organisatie met winkels in maar liefst 7 landen en kom je terecht in een gezellig en jong team!


Wat ga je doen?

 • Content creëren (beeld + copy) voor alle internationale social media kanalen (7 landen), content inplannen en kanalen up-to-date houden (Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube)
 • Bedenken en opzetten van creatieve concepten en deze uitwerken (bv. posts, blogs, video’s en flatlays creëren)
 • Doorvertalen van algemene acties & campagnes naar alle social kanalen
 • Designen van passende content
 • Contact met influencers onderhouden én toffe influencers zoeken voor nieuwe samenwerkingen

Kerntaken:

 • Supporten bij internationale influencer campagnes, outfit selecties, influencer mailbox bijhouden, content van influencers verzamelen, etc
 • Bedenken van speciale acties en het opzetten van nieuwe kanalen (uitwerken concept, look & feel, rekening houdend met doelgroep)
 • Interactie aangaan met onze fans op social media
 • Vormgeven van online communicatiemiddelen, zoals advertenties, banners, promotiemateriaal, omslagfoto’s etc.

Over het bedrijf

Curvepower en body positivity is de nieuwe norm! En dat is iets waar we bij MS Mode heel trots op zijn. Want style has no size! En dat schreeuwen wij het liefst van de daken, MS Mode is namelijk dé nummer 1 in trendy curvy fashion. Al meer dan 50 jaar luistert MS Mode naar vrouwen met curves en zet hun wensen centraal in de collecties. Met ruim 200 winkels en webshops in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk en beschikbaarheid van onze collectie op meerdere internationale online platformen, behoort MS Mode tot de grote fashion brands van Europa. En we willen nóg groter! Onze recent geopende flagship store in Almere is het toonbeeld van hoe we komende jaren Europa willen veroveren: trendy, fashionable, klantgericht en vooruitstrevend. Verbetering en innovatie spelen bij ons een hele belangrijke rol in zowel de MS Mode collectie en in de recent gelanceerde labels zoals FSTVL en Magic Simplicity. Maar ook in onze internationale klantbenadering vernieuwen en verbeteren we continue vanuit een omni & multichannel perspectief. Uniek is onze database met meer dan 2 miljoen MS Mode fans en een krachtig loyalty platform die wij inzetten om onze klanten te inspireren en te binden. We bereiken op die manier een brede doelgroep, van fashionista’s tot oude vertrouwde klanten. En dat doen we met een team van ruim 1200 enthousiaste collega’s.

Functie eisen

Dit ben jij:

 • Creatief, hands-on, flexibel, resultaatgerichtheid en accuraat, bruisend en vol nieuwe ideeën

Jij bent een student die bovendien:

 • Een HBO/WO opleiding volgt in de richting Marketing, Communicatie, IBMS
 • Goed kan werken met Photoshop en InDesign
 • Enthousiast, proactief en communicatief sterk is
 • De Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift (beheersing van de Duitse, Franse en Spaanse taal is een pre)
 • 32 tot 38 uur per week beschikbaar is; - Ons team wil komen versterken en echt een steentje wil bijdragen!

Aanbod

Een uitdagende stage in de fashion industry, waarbij je als volwaardig medewerker van de afdeling zal worden gezien. Voldoende verantwoordelijkheid, goede begeleiding, gratis sporten, een goede werksfeer, een lekkere (gezonde) lunch, en een marktconforme stagevergoeding per maand.

Direct solliciteren    *

    *

Heb jij vragen over deze vacature?
Peter de Kok weet er alles over

Bekijk alle vacatures van Peter de Kok Meer over Peter