Maak een job alert aan

Social Media stagiair(e) bij Elite Model Look

Iconomic Network / Elite Model Look is per direct op zoek naar een Social Media stagiair(e). Ben jij helemaal up-to-date van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van social media? En barst jij van de creativiteit waar jij graag mooie content mee creëert? Dan is deze stage echt iets voor jou!
Standplaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Functie
Social Media stagiair(e) bij Elite Model Look
Vakgebied
E-commerce
Dienstverband
Stage
Opleidingsniveau
Universiteit (WO) / HBO
Referentienummer
9708


Over de functie

Functieomschrijving & werkzaamhedenBen jij een creatieve denker en denk je in niks anders dan content? Ben je op zoek naar een uitdagende stage, waarbij je je kan ontplooien en genoeg relevante werk ervaring kan opdoen? Dan willen wij je een stage aanbieden bij een snelgroeiend team waarbij ruimte is voor ontwikkeling en eigen input.Jouw verantwoordelijkheden:Als Stagiair(e) Social Media Manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de digitale content van verschillende social media accounts. Je biedt ondersteuning bij en bent mede-verantwoordelijk voor de content creatie. Je plant en organiseert alle gemaakte content. Je werkt naar deadlines toe en plaatst deze content online. Je denkt mee met bij het opstellen van social media strategieën en het vorm geven van de digitale identiteit van de social media accounts. Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van content en social media.

Over het bedrijf

Bij Iconomic Network richten wij ons op de ontwikkeling van mensen en bedrijven op het gebied van communicatie. Wij brengen de core brand identity naar boven. Deze ontwikkelen wij tot een brand story en voeren wij door naar de verschillende marketing & communicatie uitingen van het bedrijven. Wij werken voor klanten uit verschillende branches en organiseren elk jaar de internationaal erkende modellen wedstrijd Elite Model Look. Naast Elite Model Look zal je ook werkzaamheden verrichten voor andere merken.

Functie eisen

  • Je bent representatief voor het bedrijf (positieve houding)
  • Je bent extreem georganiseerd
  • Je bent goed in plannen
  • Je bent creatief en hebt oog voor detail
  • Je bent leergierig
  • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit
  • Je bent bekend met Adobe CC

Aanbod

De ruimte en vrijheid voor eigen input en initiatief.Ben je geïnteresseerd om bij Elite Model Look / Iconomic Network stage te lopen? Kijk gerust voor meer informatie op onze website www.iconomicnetwork.com. Stuur bij interesse je motivatiebrief en CV!

Direct solliciteren    *

    *

Heb jij vragen over deze vacature?
Peter de Kok weet er alles over

Bekijk alle vacatures van Peter de Kok Meer over Peter