Maak een job alert aan

Stage E-commerce / webshop bij Red-Rag shoes!

Word jij enthousiast van e-commerce en het runnen van een fashion webshop? Ben je ondernemend, pro-actief en heb je een hands-on mentaliteit? Dan is een stage binnen Klerx schoenen zeker iets voor jou!Wij zij op zoek naar jou! Klerx Schoenen (gevestigd in Waalwijk) is een dynamisch en nuchter familiebedrijf met een jong en gedreven marketingteam. En bekend van de super toffe merken Red-Rag en Develab. De ontwerpen, designs, verkoop, logistiek, marketing en customer service worden allemaal vanuit het hoofdkantoor georganiseerd. De schoenen zelf worden in Italië en Portugal geproduceerd en daar zijn we trots op! Dutch design, made in Europe..
Standplaats
Waalwijk
Regio
Noord-Brabant
Functie
Stage E-commerce / webshop bij Red-Rag shoes!
Vakgebied
E-commerce
Dienstverband
Stage
Opleidingsniveau
HBO
Referentienummer
9688


Over de functie

Vanaf augustus/september 2021 bieden wij een meeloop/afstudeerstage aan op onze e-commerce & webshop afdeling.Als HBO student kom je terecht in een jong team bestaande uit een marketing manager, brand marketeer, online marketeer en webshop marketeer. Samen met de webshop marketeer lever je een bijdrage het dagelijks coördineren van de webshoporders en het analyseren van de data in het backoffice systeem. Je denkt mee over de verkoopstrategie, marketing-acties en hoe we de consument/fans kunnen bereiken dmv social ads. Daarvoor analyseer je de online customer journey om op die manier optimalisaties door te voeren. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheden en vrijheid wat de stage binnen Klerx schoenen veelzijdig en uitdagend maakt.

Over het bedrijf

P.J. Klerx en Zonen BV, oftewel: Klerx Schoenen is een dynamisch en nuchter familiebedrijf dat bekend is van de merken Red-Rag, Develab en Paul Green. Van design, ontwikkeling, verkoop, logistiek, marketing tot administratie, wij zijn actief in de gehele keten. daarnaast worden allen schoenen nog in Europa, met name Portugal en Italië, geproduceerd. En daar zijn wij trots op! Dutch design, made in Europe.Voor meer info: www.klerxschoenen.nl

Functie eisen

Wij zoeken een student met de volgende skills:

  • Datagedreven
  • Energiek
  • Salesgericht
  • Analytisch vermogen

Daarnaast ben je sociaal vaardig en communicatief sterk. Een teamspeler die enthousiast, flexibel, nauwkeurig en inventief te werk gaat. Je steekt graag je handen uit de mouwen, ook als er bijvoorbeeld een vrachtwagen met nieuwe schoenen gelost moet worden. That\'s all part of the job!

Aanbod

Wij bieden je naast een uitdagende stage, een super creatieve werkomgeving in de wereld van shoefashion. Je ontvangt een mooie stagevergoeding. And last but not least, een leuke club collega’s en een gezellige vrijmibo.Kortom een unieke kans om betrokken te zijn bij Nederlands meest populaire schoenenmerken! Dus kruip in de pen om dat enthousiasme op de mail te zetten en klik op send. Vergeet niet je CV en pasfoto toe te voegen!

Direct solliciteren    *

    *

Heb jij vragen over deze vacature?
Peter de Kok weet er alles over

Bekijk alle vacatures van Peter de Kok Meer over Peter