Maak een job alert aan

Stagiaire Mode Maat / Coupeur

STAGEPLEK MODE MAAT / COUPEUR PETRA DE JONGE COLLECTION & COUTUREVanaf begin juli, augustus of september.Naaiervaring is essentieel, dus geen absolute beginner.
Standplaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Functie
Stagiaire Mode Maat / Coupeur
Vakgebied
Cad Cam / Patronen
Dienstverband
Stage
Opleidingsniveau
HBO / MBO
Referentienummer
9752


Over de functie

We hebben opnieuw plaats voor een stagiaire die ons helpt met

  • Het uitvoeren van hoogwaardige dameskleding op maat
  • Knippen van modellen
  • Opruimen atelier, hand en spandiensten
  • Je creativiteit in te zetten voor upcylede modellen

Op dit moment is er veel aanloop van individuele klanten; er is nu hulp nodig bij alles omtrent de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe modellen.

Kortom: als stagiaire kan je een interessante en belangrijke invulling geven aan de ontwikkeling van dit lokaal opererende kledingmerk.

Over het bedrijf

Het merk PETRA DE JONGE Collection & Couture maakt in het oude café De Omval in Amsterdam bijzondere kleding voor vrouwen. Alles wordt van A tot Z in huis ontwikkeld. De kleding wordt op maat gemaakt voor individuele klanten, en unieke pieces van upcycled materialen worden direct vanuit het atelier verkocht.

Functie eisen

We zoeken een stagiaire die heel precies is in de uitvoering van kleding, hoge eisen stelt aan zichzelf, en er niet voor terugdeinst iets over te doen wanneer het niet goed is. Fouten maken is menselijk, en je bent stagiaire om te leren, maar wij streven naar perfectie, dus je moet open staan voor positieve feedback.

Aanbod

We bieden een stageplaats in een veilige gezellige omgeving, waar je heel veel kunt leren van alle aspecten van het kleermakersvak. De producten zijn zeer divers, je kunt veel naaitechnieken leren en met allerlei soorten naaimachines werken.Het is een klein team die naast een gezellige sfeer grote waarde hecht aan duurzaamheid, behoud van hoogwaardige lokale maakindustrie en inclusie. We werken samen met Amsterdamse kleermakers, soms met een vluchtelingenachtergrond.

Direct solliciteren    *

    *

Heb jij vragen over deze vacature?
Peter de Kok weet er alles over

Bekijk alle vacatures van Peter de Kok Meer over Peter