Maak een job alert aan

47 stages gevonden


Art Direction stagiair(e)

Noord-Holland Styling / Design Stage Universiteit (WO) / HBO 28-05-2020

Ben jij opzoek naar een veelzijdige stage waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Eric Elenbaas Agency zoekt naar een enthousiaste Art Direction stagiair(e) om ons team te komen versterken in de periode begin september 2020 tot eind januari 2021.

Bekijk stage

Allround Creative stagiair

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO 28-05-2020

Ben jij opzoek naar een veelzijdige stage waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Wil jij echt onderdeel van een professioneel team worden tijdens je leerproces? Dan hebben wij een mooie kans voor jou.Eric Elenbaas Agency is één van Nederlands toonaangevende agentschappen met jarenlange ervaring in het werkveld. We vertegenwoordigen een selecte groep fotografen, stylisten en haar & make-up artiesten. Daarnaast maken we ook full service producties in samenwerking met EE Creative en L’elue Collectif, samen als EE Group. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een groot, internationaal en divers netwerk opgebouwd om mee samen te werken.

Bekijk stage

Creatieve PR stage

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 20-05-2020

KULT&ACE zoekt creatieve stagiair(e)s! Kult&Ace is een Marketing PR Agency dat gespecialiseerd is in Youth & Culture. Kom jij ons helpen om brands en andere bureaus op een relevante manier verbinding te laten maken met de Millennials en Gen Z-doelgroep?

Bekijk stage

Stagiair(e) Styling

Utrecht Styling / Design Stage HBO / MBO 14-05-2020

Per direct zijn wij op zoek naar een creatieve, leergierige, flexibele maar vooral enthousiaste :STAGIAIR(E) STYLINGom onze Styling Afdeling te komen versterken

Bekijk stage

Student(e) met voorliefde voor (Hollandse) ambacht en geschiedenis

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / HBO 12-05-2020

Brink & van Keulen 1646 B.V. – Oud Hollandse Koperen Kroonluchters zoekt communicatie student(e) met voorliefde voor (Hollandse) ambacht en geschiedenisWij zijn op zoek naar een student(e) die onder begeleiding als volwaardig lid van het team wil bijdragen aan de groei en positionering van Brink & van Keulen. Binnen het team geef je invulling en uitvoering aan het communicatie- en marketingbeleid. Zo krijg je verantwoordelijkheden in de ontwikkeling en uitrol van de strategie.

Bekijk stage

Commerciële stage herenmode Amsterdam

Noord-Holland Retail Stage HBO 12-05-2020

Ben jij ambitieus, sociaal en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Wil je graag een eerste stap maken in de mode industrie en werken aan nieuwe projecten binnen een dynamisch merk? Dan heeft Michael & Giso dé perfecte stageplek voor je! Samen met een jong en energiek team ga jij je focussen op de ontwikkeling van onze nieuwe store in Amsterdam Zuid.

Bekijk stage

HR Stagiair(e)

Noord-Brabant HRM Stage HBO / MBO 11-05-2020

Ondersteun jij samen met Desirée en Patricia onze medewerkers?Dat van vanHaren al jaren behoort tot de Beste Werkgevers, wist je vast al. vanHaren is al 90 jaar een begrip in Nederland. Als familiebedrijf zijn wij onderdeel van de Duitse Deichmann Groep, de grootste schoenenaanbieder ter wereld! De mensen binnen vanHaren zorgen voor ons succes. Wij zoeken een HR Stagiair(e) Stap jij ook in de wereld van vanHaren?

Bekijk stage

Marketing stage herenmode

Noord-Brabant Marketing Stage HBO 11-05-2020

Ben jij ambitieus, sociaal en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Wil je graag een eerste stap maken in de mode industrie en werken aan nieuwe projecten binnen een dynamisch merk? Dan heeft Michael & Giso dé perfecte stageplek voor je! Samen met een jong en energiek team ga jij je focussen op de on- en offline zichtbaarheid van Michael & Giso.

Bekijk stage

Commerciële stage herenmode

Noord-Brabant Retail Stage HBO 11-05-2020

Ben jij ambitieus, sociaal en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Wil je graag een eerste stap maken in de mode industrie en werken aan nieuwe projecten binnen een dynamisch merk? Dan heeft Michael & Giso dé perfecte stageplek voor je! Samen met een jong en energiek team ga jij je focussen op onze store in Breda.

Bekijk stage

HBO Stagiair Finance

Noord-Holland Financieel Stage HBO 11-05-2020

JUST THE JOB FOR YOU: HBO STAGIAIR FINANCE (FULL TIME)Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw cijfer skills goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper