Maak een job alert aan

25 stages gevonden


Laboratory Intern/Graduate

Noord-Brabant Inkoop / Productie Stage MBO / Universiteit (WO) / HBO 11-06-2021

Bij REV\'IT! We hebben een diepgewortelde drive. We willen dat motorrijders optimaal kunnen genieten van hun passie. Om dat doel te bereiken, proberen we elke dag iets nieuws te leren. Van elkaar, van onze klanten, van onze data en... misschien ook van jou. Heb je een onderzoekende geest? Vind je het leuk om experimenten en onderzoeken te plannen en uit te voeren? Wil je alles leren over technische materialen en constructies? Dan is dit je kans!

Bekijk stage

Product Development Intern/Graduate

Noord-Brabant Inkoop / Productie Stage MBO / Universiteit (WO) / HBO 11-06-2021

Bij REV'IT! hebben we een diepgewortelde drive. We willen dat motorrijders optimaal kunnen genieten van hun passie. Om dat doel te bereiken, proberen we elke dag iets nieuws te leren. Van elkaar, van onze klanten, van onze data en... misschien ook van jou. Volg je een opleiding op het gebied van mode of technisch textiel? Voedt de creatie van technische producten jouw vuur? Vind je het leuk om in teamverband te werken, maar kan je net zo goed alleen werken? Dan is dit een kans voor jou.

Bekijk stage

Material Development Intern

Noord-Brabant Inkoop / Productie Stage Universiteit (WO) / HBO 11-06-2021

Bij REV'IT! hebben we een diepgewortelde drive. We willen dat motorrijders optimaal kunnen genieten van hun passie. Om dat doel te bereiken, proberen we elke dag iets nieuws te leren. Van elkaar, van onze klanten, van onze data en... misschien ook van jou. Ben jij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van materialisatie? Wil jij deel uitmaken van een team dat ontwerpen omzet in hoogwaardige, technische en CE-gecertificeerde producten voor gebruik door motorrijders over de hele wereld? Dan is dit je kans!

Bekijk stage

Sustainability intern

Noord-Brabant Inkoop / Productie Stage Universiteit (WO) / HBO 11-06-2021

Bij REV'IT! We hebben een diepgewortelde drive: we willen dat motorrijders optimaal kunnen genieten van hun passie. Om dat doel te bereiken, proberen we elke dag iets nieuws te leren. Van elkaar, van onze klanten, van onze data en... misschien ook van jou. Ben jij klaar om het verschil te maken? Wil jij bijdragen aan een duurzame toekomst voor motorrijden? Heb jij ideeën die passen bij onze visie en missie? Dan horen we graag van je!

Bekijk stage

Stage online marketing & market places

Zuid-Holland E-commerce Stage HBO 09-06-2021

Ben je gek op fashion en wil je jouw kennis vergroten op het gebied van online marketing & market places? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze sterke groei van het komende jaar zijn we op zoek naar een ondernemende en creatieve stagiaire die ons e-commerce team komt versterken.

Bekijk stage

Stage Media Sylist

Noord-Holland Styling / Design Stage MBO / HBO 07-06-2021

We are currently in search of a creative and motivated Styling intern who can support our team at our Amsterdam headquarters starting August/September 2021. As an intern in the Creative department, you will be part of an entrepreneurial team and closely involved in all parts of the organization.

Bekijk stage

Marketing stage

Noord-Holland Marketing Stage HBO 03-06-2021

Heb jij zin in een uitdagende en afwisselende stage voor één van Nederlands mooiste sieraden merken en waar geen dag hetzelfde is? Wil je er graag alles aan doen om samen met je collega’s Tirisi in de Nederlandse markt, maar ook in de internationale markt nog harder te laten groeien? Als je ook nog eens gek bent op fashion en de trends bijhoudt, dan hebben wij dé stageplek voor jou! Vanuit ons kleine hoofdkantoor in Amsterdam worden collecties ontworpen, (online) marketingcampagnes ontwikkeld én de sales aangestuurd in meer dan 30 landen. Kijk voor informatie over onze brand en sieraden op: www.tirisi.com

Bekijk stage

Design & Productie stage

Noord-Holland Styling / Design Stage Universiteit (WO) / HBO / MBO 03-06-2021

Voor het meest ambitieuze kinderlabel in Amsterdam en omstreken zijn wij opzoek naar een design en productie stagiaire voor 4/5 dagen per week, voor een periode van minimaal 5 maanden. House of Jamie biedt de mogelijkheid om volledig mee te draaien in het bedrijf; je krijgt te maken met alle aspecten van het runnen van een eigen modelabel en een webshop. House of Jamie is gevestigd in Diemen (vlakbij metrostation Diemen Zuid/ Verrijn Stuartweg).

Bekijk stage

Stagiaire Mode Maat / Coupeur

Noord-Holland Cad Cam / Patronen Stage HBO / MBO 03-06-2021

STAGEPLEK MODE MAAT / COUPEUR PETRA DE JONGE COLLECTION & COUTUREVanaf begin juli, augustus of september.Naaiervaring is essentieel, dus geen absolute beginner.

Bekijk stage

Mode webshop stage fotografie

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO / MBO 31-05-2021

Ben jij een mode junk, doe je de opleiding Fotografie én ben je op zoek naar een stage bij een snelgroeiende fashion webshop? Niet bang om een model voor je lens te hebben en heb je zin om jouw portfolio op te bouwen met toffe modefoto’s? Dan ben jij de fashion fotograaf die wij zoeken!

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper