Maak een job alert aan

19 stages gevonden


Stagiaire Productie ( 3 of 4 dagen)

Noord-Holland Inkoop / Productie Stage HBO 15-07-2019

Ben jij een enthousiast, sprankelend persoon met een klantgerichte mentaliteit en heb je affiniteit met de modebranche? Dan is deze stagevacature absoluut iets voor jou!

Bekijk stage

Dynamische All Round Stage bij jong mode-label in Amsterdam fashion district

Noord-Holland Office / Administratie Stage HBO / MBO 09-07-2019

Wil je een afwisselende en leerzame stage in een snelgroeiend bedrijf in Amsterdam? Ben je leergierig, enthousiast en hou je van mode? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Vanaf Augustus/ September 2019 bieden we weer een allround stage aan voor een periode van min. 4 maanden, werktijden in overleg.

Bekijk stage

Stagiaire Productie

Noord-Holland Inkoop / Productie Stage HBO 09-07-2019

Ben jij een enthousiast, sprankelend persoon met een klantgerichte mentaliteit en heb je affiniteit met de modebranche? Dan is deze stagevacature absoluut iets voor jou!

Bekijk stage

Sales Stage Lynn Fashion Agency

Noord-Holland Retail Stage HBO / MBO 03-07-2019

Wil jij je ontwikkelen op commercieel administratief gebied, heb je affiniteit met mode en lijkt het je leuk binnen een groeiend bedrijf te werken? Dan is een stage bij LYNN fashion agency wellicht iets voor jou Tijdens deze stage zal je verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van nieuwe prospects. Ook ga je op zoek naar nieuwe leads, zowel fysieke winkels als online, en doe je onderzoek naar waar kansen liggen. Je ondersteunt het sales team tijdens de verkoop periode in de showroom en gaat mee naar klanten op de weg. Naast de focus op commercieel administratieve werkzaamheden is er ook ruimte voor e-commerce werkzaamheden.

Bekijk stage

Product Development Stage

Noord-Holland Styling / Design Stage MBO / HBO 02-07-2019

Wil jij stage lopen bij grootste Europese licentie agent en meewerken aan de successen van Paw Patrol, Assassin’s Creed, FELIX the Cat en SpongeBob, grijp nu je kans en kom ons team versterken en leer alles over Product Development.

Bekijk stage

ALLROUND STAGE

Noord-Holland Office / Administratie Stage MBO / HBO 02-07-2019

Voor het meest ambitieuze kinderlabel in Amsterdam en omstreken zijn wij opzoek naar een allround stagiaire voor 4/5 dagen per week, voor een periode van minimaal 5 maanden. House of Jamie biedt de mogelijkheid om volledig mee te draaien in het bedrijf; je krijgt te maken met alle aspecten van het runnen van een eigen modelabel en een webshop. House of Jamie is gevestigd in Diemen (vlakbij metrostation Diemen Zuid / Verrijn Stuartweg).

Bekijk stage

Stage Marketing Creative

Noord-Holland Marketing Stage MBO / HBO 02-07-2019

Voor het meest ambitieuze kinderlabel van Amsterdam en omstreken zijn wij opzoek naar een stagiaire Marketing creative voor 4/5 dagen per week, voor een periode van minimaal 5 maanden.We bieden de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij een snelgroeiend kinderkleding en – accessoire label en om te ervaren hoe het hele traject verloopt vanaf het ontwerpproces tot aan het lanceren van de nieuwe collectie. House of Jamie is gevestigd in Diemen (vlakbij metrostation Diemen Zuid / Verrijn Stuartweg). Word je blij van het vertalen van een campagneconcept in een 360 graden design? En dat alles met een feilloos gevoel voor mode en trends? Dan is dit de perfecte functie voor jou.

Bekijk stage

Stage Online Marketingcommunicatie fashion

Noord-Holland E-commerce Stage Universiteit (WO) / HBO 26-06-2019

Ben je creatief, leergierig en houd je van aanpakken? Ben je op zoek naar een veelzijdige stage waar je veel kan leren en onderdeel uitmaakt van een jong en ambitieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk stage

Allround Stagiaire Marketing Afdeling

Utrecht Marketing Stage HBO / MBO 25-06-2019

Jac Hensen zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar voor haar hoofdkantoor in Amersfoort een leergierige en enthousiaste student voor de marketing afdeling, ter ondersteuning van de marketingmanager.Als stagiaire van deze afdeling werk je o.a. mee aan de opstartfase van het nieuwe modeseizoen, waarbij je de helpende hand biedt bij de voorbereiding van de fotoshoot van de nieuwe modebrochure.Je krijgt tijdens je stage veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen initiatief en creatieve ideeën.Heb je interesse in marketing en mode en ben jij communicatief sterk? Dan bieden wij jou de ideale stageplek!

Bekijk stage

Branding en Design Stage

Noord-Holland Fulltime HBO / MBO 20-06-2019

Fashion Solution zoekt een leuke en gezellige Branding en Design Stagiaire! Wil jij stage lopen op het leukste en gezelligste fashion recruitment kantoor van Amsterdam?Wil jij ons helpen met het ontwikkelen van onze branding & design en onze online communicatie? Reageer dan nu;)

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper