Maak een job alert aan

13 stages gevonden


Marketing & PR stage

Noord-Holland Marketing Stage HBO 11-02-2020

Ben jij gemotiveerd, creatief, fashion minded en bereid om net dat stapje extra te zetten? En hou jij van mode en gezelligheid? Look no further! Bij Aaiko zoeken we per direct een marketing & pr stagiaire.

Bekijk stage

STAGAIR(E) MARKETING & PR

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / HBO 31-01-2020

Word jij graag uitgedaagd?No Excess is op zoek naar een aanvallende middenvelder op de Marketing & PR afdeling, die een bijdrage wil leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid.No Excess is het Nederlandse mannen modemerk voor de sportliefhebber.

Bekijk stage

HR & Communicatie stage

Noord-Holland HRM Stage HBO / MBO 29-01-2020

Pig & Hen opzoek naar een hands-on stagiair die ons team en HR komt versterken. Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij per heden op zoek naar een student die een HR-medewerker en adviseur in spe is. Je bent beschikbaar voor een meeloopstage op onze afdeling HR & Communicatie voor 4 of 5 dagen per week. Als HR & Communicatie stagiair ben je iedere dag bezig met onze interne communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct afhandelen van alle HR-administratie en bent daarnaast bezig met het rekruten van personeel en opstellen van recruitment plannen. Met deze positie sta je midden in het bedrijf en werk je samen met de HR & Communicatie Manager om alle interne zaken op rolletjes te laten lopen.

Bekijk stage

Stage Customer Service

Noord-Holland Commercieel Stage HBO / MBO 28-01-2020

Pig & Hen is op zoek naar een stagiair voor de afdeling Customer Service voor 32-40 uur per week. Als Customer Service stagiair ben je iedere dag bezig met de klanten, zowel onze retailers als onze e-commerce klanten. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct afhandelen van alle communicatie-en logistieke processen tussen de klant en Pig & Hen. Het verlenen van service gaat verder dan alleen het klantcontact, je houd je ook bezig met de verwerking van de online ruilingen en klachtafhandelingen. Je houdt contact met onze klanten via telefoon en e-mail. Je levert excellente service om de klant het Pig & Hen gevoel te geven. Je werkt samen met het customer serviceteam en logistiek Heb jij interesse reageer dan direct met je cv en motivatiebrief.

Bekijk stage

Creative Manager Stagiair

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO 27-01-2020

MOAM is per direct op zoek naar een ondernemende, creatieve, heldere, gedreven en energieke manager met hands-on mentaliteit voor de functie Stage Creative Manager.

Bekijk stage

Stagiaire Productie

Noord-Holland Inkoop / Productie Stage MBO / HBO 03-01-2020

Westbrook Fashion zoekt een Productie Stagaire! Ben jij een enthousiast, sprankelend persoon met een klantgerichte mentaliteit en heb je affiniteit met de modebranche? Dan is deze stage vacature absoluut iets voor jou!

Bekijk stage

PR stage MaisonPR

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / MBO / HBO 02-01-2020

MaisonPR is hét PR bureau gericht op kwalitatieve PR voor (internationale) beauty -, mode-, en lifestylemerken. Wij verzorgen free publicity voor merken in diverse media. Wij werken o.a. voor Dom Pérignon, mymuesli, Fossil, Samsonite, Jo Malone London, Estée Lauder, Champion, Spijkers & Spijkers en vele andere high end merken. Wij verzorgen de publiciteit, evenementen en marketing gerelateerde acties voor ‘onze’ merken. We bedenken PR strategieën, onderhouden contact met de media, zetten persevenementen op en bedenken slimme (online) concepten met tot doel het juiste publiek met onze klanten in aanraking te laten komen.

Bekijk stage

Stage Visual Design

Noord-Holland Styling / Design Fulltime MBO 10-12-2019

Munro Tailoring zoekt vanaf January 2020 een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) die ons creatieve Visual Design Team voor 3 - 5 maanden wilt ondersteunen.

Bekijk stage

Stage / Internship Creative Support

Noord-Holland Styling / Design Fulltime MBO 10-12-2019

Munro Tailoring currently is searching an enthusiastic and motivated intern who can support our Creative team in our Amsterdam headquarters starting in January 2020 for 3 to 5 months.Munro Tailoring zoekt vanaf January 2020 een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire die ons Creative team voor 3 tot 5 maanden wil ondersteunen.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper