Maak een job alert aan

18 stages gevonden


Stage Visual Design

Noord-Holland Styling / Design Fulltime 10-12-2019

Munro Tailoring zoekt vanaf January 2020 een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) die ons creatieve Visual Design Team voor 3 - 5 maanden wilt ondersteunen.

Bekijk stage

Stage / Internship Creative Support

Noord-Holland Styling / Design Fulltime 10-12-2019

Munro Tailoring currently is searching an enthusiastic and motivated intern who can support our Creative team in our Amsterdam headquarters starting in January 2020 for 3 to 5 months.Munro Tailoring zoekt vanaf January 2020 een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire die ons Creative team voor 3 tot 5 maanden wil ondersteunen.

Bekijk stage

Stage / Internship Styling

Noord-Holland Styling / Design Fulltime 10-12-2019

Munro Tailoring currently is in search of an enthusiastic and motivated styling intern who can support our Creative team in our Amsterdam headquarters starting in January 2020 for 3 to 5 months.Munro Tailoring is vanaf januari 2020 op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire die ons Styling team voor 3 tot 5 maanden wil ondersteunen.

Bekijk stage

Stage Social Media & Online Marketing Stagiaire

Zuid-Holland Marketing Stage HBO / MBO 09-12-2019

Amara Fashionstore is op zoek naar een leergierige, ambitieuze en zelfstandige stagiaire met een achtergrond in marketing / communicatie EN een affiniteit met mode, beauty en social media. De fashionstore specialiseert zich in fashion vanuit het midsegment voor vrouwen en kids. Wekelijks wordt de collectie vernieuwd met laatste fashiontrends vanuit de grote mode wereldsteden. Dus heb je altijd al willen weten hoe een webshop werkt? Heb je gevoel voor content, social media en affiniteit met mode? Dan is Amara Fashionstore het juiste stageadres voor jou!

Bekijk stage

Mode Stage Fotografie

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO / MBO 04-12-2019

Wij zijn opzoek naar een student fotografie die gek is op mode, altijd de laatste trends op fashion gebied spot en oog heeft voor detail. Ben jij een mode junk, doe je de opleiding Fotografie én ben je op zoek naar een stage bij een snelgroeiende fashion webshop? Niet bang om een model voor je lens te hebben en heb je zin om jouw portfolio op te bouwen met toffe modefoto’s? Dan ben jij de fashion fotograaf die wij zoeken!

Bekijk stage

Mode Stage Mediaredactie

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 04-12-2019

We are hiring! Wij zijn opzoek naar een student mediaredactie die gek is op mode, altijd de laatste fashion trends spot en een voorliefde voor schrijven heeft. Mediaredactie Is mode jouw tweede naam, doe jij een redactioneel gerelateerde opleiding én ben je op zoek naar een stage bij een snelgroeiende fashion webshop? Dan ben jij de babe die wij zoeken!

Bekijk stage

Stage Marketing, PR & Visual Design

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / HBO 27-11-2019

NIKKIE zoekt een enthousiaste visual design, marketing en PR stagiair die creatieve concepten weet te vertalen in een perfect grafisch ontwerp. Heb je een uitstekend gevoel voor stijl, mode en vormgeving en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een van de snelgroeiende mode labels van Nederland? Dan is deze Allround Marketing, PR & Visual Design Stage misschien wel iets voor jou!

Bekijk stage

Graphic Design Intern

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO / MBO 20-11-2019

MOAM is per jan/feb 2020 op zoek naar een energieke, ondernemende en creatieve (afgestudeerde) grafisch vormgever. Momenteel staan er meerdere projecten voor de deur zoals; een duurzame samenwerking met een internationale winkelketen, een expositie in de Hortus Botanicus, een film & fashion festival met een groot museum, en een modeproject in Rotterdam. Grote en toffe projecten waarbij we zeker wat extra hulp kunnen gebruiken. Daarom zoeken wij een grafisch design talent voor 4 á 5 dagen in de week om ons kleine team te ondersteunen. Je bent verzekerd van een uitdagende, dynamische en leerzame stage. 

Bekijk stage

Creative Branding Intern

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 20-11-2019

MOAM is per jan/feb 2020 op zoek naar een energieke, ondernemende Creative Branding Stagiair. Momenteel staan er meerdere projecten voor de deur zoals; een duurzame samenwerking met een internationale winkelketen, een expositie in de Hortus Botanicus, een film & fashion festival met een groot museum, en een modeproject in Rotterdam.

Bekijk stage

All-Round Creative Intern

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 20-11-2019

MOAM is per jan/feb 2020 op zoek naar een energieke, ondernemende All- round Creative stagiair. Momenteel staan er meerdere projecten voor de deur zoals; een duurzame samenwerking met een internationale winkelketen, een expositie in de Hortus Botanicus, een film & fashion festival met een groot museum, en een modeproject in Rotterdam.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper