Maak een job alert aan

35 stages gevonden


Stagiair(e) Aftersales

Noord-Brabant Office / Administratie Stage MBO 16-05-2019

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze afdeling Aftersales. Ben jij een aanpakker, vind je het leuk om klantencontact te hebben en wil je ervaring opdoen in de fashion branche? Reageer dan snel!

Bekijk stage

Stage Textiel ontwerper

Noord-Holland Styling / Design Stage Universiteit (WO) / HBO / MBO 16-05-2019

Je draait mee met het designteam en werkt aan alle disciplines die te maken hebben met vormgeving. Van het creëren van nieuwe tapijt-collecties tot (online) marketinguitingen. De stage is erg afwisselend. Omdat we een klein team zijn, wordt je bij alles betrokken en zul je van ieder ontwerponderdeel wat meekrijgen.

Bekijk stage

Mode stage fotografie

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO / MBO 14-05-2019

INTERNSHIP: FOTOGRAFIE Ben jij een mode junk, doe je de opleiding Fotografie én ben je op zoek naar een stage bij een snelgroeiende fashion webshop? Niet bang om een model voor je lens te hebben en heb je zin om jouw portfolio op te bouwen met toffe modefoto’s? Dan ben jij de fashion fotograaf die wij zoeken!

Bekijk stage

Mode stage Mediaredactie

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 14-05-2019

Internship: Mediaredactie Is mode jouw tweede naam, doe jij een redactioneel gerelateerde opleiding én ben je op zoek naar een stage bij een snelgroeiende fashion webshop? Dan ben jij de babe die wij zoeken!

Bekijk stage

Allround Intern

Noord-Holland Commercieel Stage Universiteit (WO) / HBO 08-05-2019

New Market zoekt een Allround Stagiair(e) vanaf juni 2019 die bij voorkeur beschikbaar is voor een periode van 4, 5 of 6 maanden (FT). Heb jij affiniteit met mode en heb jij passie voor organisatorisch werken? Reageer dan snel!

Bekijk stage

Stage design/styling

Noord-Holland Styling / Design Fulltime HBO / MBO 07-05-2019

Ben jij een modebewuste, zelfstandige en creatieve student? En je op zoek naar een design/styling stageplaats Dan zijn wij benieuwd naar jou! Ter ondersteuning van onze afdeling design/styling zijn wij op zoek naar een: STAGIAIR(E) DESIGN&STYLING. Tijdens deze stage maak je deel uit van het creatieve team en zal je bij het gehele proces assisteren op het gebied van styling & design (trendonderzoek, moodboards, stylesheets etc.) en marketing (visuele marketing, styling fotoshoots, social media etc.)

Bekijk stage

Stagiair(e) productie / merchandiser

Noord-Holland Inkoop / Productie Fulltime HBO / MBO 07-05-2019

Ben jij een vooruitstrevende student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een allround stageplaats? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Ter ondersteuning van onze afdeling Productie/Merchandising zijn wij op zoek naar een: STAGIAIR(E) PRODUCTIE/MERCHANDISER. Tijdens deze allround stage maak je deel uit van een klein productieteam en ondersteun je bij alle mogelijke werkzaamheden.

Bekijk stage

Intern Graphic Design

Noord-Holland Styling / Design Stage Universiteit (WO) / HBO 07-05-2019

Laboratorium LA is seeking for an Intern Graphic Design, who can strengthen our team!

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper