Maak een job alert aan

17 stages gevonden


Internship PR & Marketing stage

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / MBO / HBO 11-09-2019

Is marketing jouw passie en houd je ook nog eens enorm van fashion? Dan zijn wij op zoek naar jou! NAIM Agency is een snelgroeiend mode agentuur dat inmiddels meer dan 12 internationale merken vertegenwoordigd in de Benelux. Voor de periode vanaf september 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround PR en Marketing Stagiaire die ons bij alle voorkomende werkzaamheden kan ondersteunen. Het betreft een PR en Marketing-stage waarbij je direct samenwerkt met het team, maar waarbij ook veel eigen initiatief verwacht wordt. 

Bekijk stage

Internship Sales & Marketing

Noord-Holland Retail Stage Universiteit (WO) / HBO / MBO 11-09-2019

NAIM Agency is een snelgroeiend mode agentuur dat inmiddels meer dan 12 internationale merken vertegenwoordigd in de Benelux. NAIM Agency is voor in de Benelux op zoek naar modieuze, gedreven en zeer gemotiveerde sales stagiaires die klaar zijn voor het klantenbestand van internationale merken verder uit te breiden. 

Bekijk stage

Stagair Marketing content & social media

Zuid-Holland Marketing Stage HBO / MBO 10-09-2019

Ben jij gek op fashion en lingerie? En bovenal: vind je het leuk om in een klein team te werken met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je kennis direct toe te passen? Dan zoeken wij jou!Dit bedrijf is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in exclusieve luxe lederen lingerie. Jij neemt in deze stage de verantwoordelijkheid voor het uitwerken van ons marketing plan en bent met name bezig met onze Social Media kanalen.Jouw input is van harte welkom, om ons te helpen groeien! Ben je geïnteresseerd in de verschillende aspecten van online marketing, vind je het leuk om mee te denken over innovaties en echt van toegevoegde waarde te zijn voor het bedrijf. Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Bekijk stage

Stagiaire Branding

Noord-Holland Marketing Stage HBO 09-09-2019

De opgelegde schoonheidsidealen eisen te lang de tol bij de vrouwen op. Ondanks dat bijna alles in de huidige maatschappij zich met seks te lijkt verweven, neemt de preutsheid toe. Dit is voor ons zorgwekkend. Gender is sociaal geconstrueerd; een vrouw hoort zich binnen bepaalde hokjes te bewegen en ook te uiten. Naast de opgelegde gedragspatronen lijkt de preutsheid zich nu ook uit te spreiden naar fysieke verschijning van een individu. Door schoonheidsidealen te bevragen willen wij meer acceptatie opwekken voor het eigen lichaam en zo het zelfvertrouwen van meisjes en vrouwen vergroten.

Bekijk stage

Stage Marketing/Communicatie

Noord-Holland Marketing Stage HBO 21-08-2019

We’re looking for an enthousiastic student! Iemand die ons helpt Studio She Moves te laten groeien op het gebied van online marketing en om onze missie te bereiken. Heb jij een passie voor yoga, mode en design? En ben jij op zoek naar een stageplaats met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief om jouw functie verder vorm te geven en te ontwikkelen? Én dat in een ambitieus, informeel en hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij hier ook zo blij van? Reageer dan snel en wie weet zien wij jou binnenkort op ons gezellige kantoor in Bussum.

Bekijk stage

Stage PR & Social Media

Noord-Holland Marketing Stage HBO / Universiteit (WO) 16-08-2019

Otazu is the first and most international known fashion jewelry brand from the Netherlands. At Otazu we value design and quality, that’s why all our jewelry is produced in Europe and we aim to have all our work activities processed in the EU. International celebrities love wearing Otazu and international fashion magazines often publish beautiful Otazu designs. Currently Otazu is focussing on influencer marketing and experiences an online growth in sales. Because of this we are looking for a creative Marketing intern to come join our team! Start date: Flexible! 

Bekijk stage

Stage Marketing & Social Media & PR

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / HBO 16-08-2019

Otazu is het eerste en internationaal meest bekende mode-sieradenmerk uit Nederland. Bij Otazu staan design en kwaliteit vooraan, alle sieraden worden in Europa geproduceerd en we streven ernaar om ook alle andere processen vooral in de EU uit te besteden. Internationale Celebrities dragen het merk graag en de internationale modebladen publiceren vaak Otazu designs. Hiernaast richt het merk zich nu ook op influencer marketing en is online aan het groeien.

Bekijk stage

Stage Marketing en Communicatie

Noord-Holland Marketing Fulltime Universiteit (WO) / HBO 13-08-2019

Doe jij de HBO-opleiding Marketing en Communicatie en ben je op zoek naar een gave stageplaats? Zoek je veel verantwoordelijkheid en Social media kennen voor jou geen geheimen?Your Art DNA is op zoek naar een stagiair Marketing en Communicatie.

Bekijk stage

Stage Fashion en Design

Noord-Holland Styling / Design Fulltime Universiteit (WO) / HBO 13-08-2019

Zijn fashion + design jouw passie? Doe je een opleiding in deze richting en ben je op zoek naar een toffe stageplaats om het geleerde in de praktijk te brengen? Een stageplaats met veel verantwoordelijkheid? Een podium waar jij je talenten laat shinen en gaat verwezenlijken tot echte 1 + 1 + 1 = 9 fashion producten?

Bekijk stage

Stage Graphic Design

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO 07-08-2019

Laboratorium LA is op zoek naar een talentvolle Graphic Designer die onze social media kan versterken.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper