Maak een job alert aan

12 stages gevonden


Zomer Stage Creative Manager

Noord-Holland Office / Administratie Stage HBO 18-03-2020

MOAM is op zoek naar een creatieve, heldere en ondernemende Creative Manager Intern voor de zomerperiode van juni tot en met eind augustus 2020 (later starten mogelijk in overleg). Ben jij de Creative Manager Intern die we zoeken om ons team te versterken, en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan meteen je cv en motivatie!

Bekijk stage

Stage Creative Branding

Noord-Holland Marketing Stage HBO 18-03-2020

MOAM is op zoek naar een creatieve, heldere en ondernemende Branding Creative Intern voor de periode van september 2020 tot eind januari 2021. Ben jij de Branding Creative Intern die we zoeken om ons team te versterken, en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan direct je cv en motivatie!

Bekijk stage

Stage Graphic Design

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO 18-03-2020

MOAM is op zoek naar een energieke, ondernemende en creatieve grafisch vormgever voor de periode van september 2020 tot eind januari 2021. Ben jij de Grafisch Vormgever Stagiair die we zoeken om ons team te versterken, en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan direct je cv en motivatie!

Bekijk stage

Stage Creative Manager

Noord-Holland Office / Administratie Stage HBO 18-03-2020

MOAM is op zoek naar een creatieve, heldere en ondernemende Creative Manager Intern voor de periode van september 2020 tot eind januari 2021. Ben jij de Creative Manager Intern die we zoeken om ons team te versterken, en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan meteen je cv en motivatie!

Bekijk stage

Zomer Stage Branding Creative

Noord-Holland Media Stage HBO 18-03-2020

MOAM is op zoek naar een creatieve, heldere en ondernemende Branding Creative Intern voor de zomerperiode van juni tot en met eind augustus 2020 (later starten mogelijk in overleg). Ben jij de Branding Creative Intern die we zoeken om ons team te versterken, en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan direct je cv en motivatie!

Bekijk stage

Zomer Stage Graphic Design

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO 18-03-2020

MOAM is op zoek naar een energieke, ondernemende en creatieve grafisch vormgever voor de zomerperiode van juni tot en met eind augustus 2020 (later starten mogelijk in overleg). Ben jij de Grafisch Vormgever Stagiair die we zoeken om ons team te versterken, en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan direct je cv en motivatie!

Bekijk stage

Stage Grafisch Vormgever

Noord-Holland Styling / Design Stage Universiteit (WO) / MBO / HBO 11-03-2020

Life is short work somewhere awesome! Wij zoeken een super leuke stagiair Social Media Marketeer & Grafisch Vormgever voor ons bedrijf ME&MATS! Ben jij een ambitieuze student(e), die altijd bezig is met mode, beauty en lifestyle en op de hoogte is van de laatste trends op Instagram en YouTube? Vind je het daarnaast leuk om te zien hoe het er nou echt aan toegaat bij een lifestylemerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk stage

STAGIAIRE MARKETING & COMMUNICATIE

Noord-Holland Marketing Stage HBO 09-03-2020

FNCK FASHION zoekt een Stagiaire Marketing en Communicatie. Achter Fnck Fashion zit een klein gedreven team aangestuurd door Dennis Borrel en Mascha Rutten. FF is een tegendraads Amsterdams kunstenaarscollectief wat vanuit een eigengereide loods in Amsterdam naast unieke kunstwerken ook fashion maakt. Het merk FF is met veel ambitie, passie en creativiteit opgericht begin 2020. De ontwerpen zijn veelzijdig en zo is er veel aandacht besteed aan detailwerk.FF kenmerkt zich door een professionele werkhouding in een informele werksfeer Wij bieden een leerzame en afwisselende stage met ruimte voor eigen input binnen een creatief bedrijf. Je zult veel verantwoordelijkheid krijgen. 

Bekijk stage

STAGIAIRE JUNIOR STYLIST

Noord-Holland Styling / Design Stage MBO 28-02-2020

Ben jij een veelzijdige student met passie, kennis en ambitie voor Mode? En zoek jij een afwisselende stage in de fashion industrie? Lees dan verder!

Bekijk stage

Marketing & PR stage

Noord-Holland Marketing Stage HBO 11-02-2020

Ben jij gemotiveerd, creatief, fashion minded en bereid om net dat stapje extra te zetten? En hou jij van mode en gezelligheid? Look no further! Bij Aaiko zoeken we per direct een marketing & pr stagiaire.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper