Maak een job alert aan

24 stages gevonden


Stage Marketing & E-commerce

Noord-Brabant E-commerce Stage MBO / HBO 19-03-2019

Als Stagiair Marketing & E-commerce ondersteun jij de marketing afdeling van het groeiende schoenenmerk Bullboxer bij verschillende werkzaamheden zoals het creëren van content voor social media, het nderhouden van de website, het organiseren van fotoshootings en het opstellen van marketing materiaal voor B2B klanten (winkeliers). Je komt te werken in een klein, jong en ambitieus team, waarin jij eigen verantwoordelijkheden krijgt en veel ruimte voor eigen initiatief wordt geboden.

Bekijk stage

Stage Brand, PR & Influencer

Noord-Holland Marketing Stage HBO 14-03-2019

Ben jij een Marketing student die zelfstandig kan werken en wil je samen met ons voor het resultaat gaan? Ben je hands-on, flexibel, resultaatgericht en zit je bruisend vol nieuwe ideeën? Lees dan snel verder!

Bekijk stage

Stage Social Media Marketeer

Noord-Holland Marketing Stage MBO / HBO 14-03-2019

Jij bent een pro actieve student, kunt geen vijf minuten zonder je Social feed te checken, kunt conceptueel denken en je goed verplaatsen in onze doelgroep; women with curves! Want style has no size!

Bekijk stage

Stage E-commerce

Noord-Holland E-commerce Stage Universiteit (WO) / HBO 14-03-2019

Ben jij een gedreven student met passie voor mode en e-commerce? Kun jij je goed kan verplaatsen in onze doelgroep; women with curves? Kom ons dan helpen MS Mode verder op de kaart te zetten!

Bekijk stage

Stage Visual Merchandise

Noord-Holland Visual Merchandise Stage HBO / MBO 14-03-2019

Curvepower en body positivity is de nieuwe norm! En dat is iets waar we bij MS Mode heel trots op zijn. Want style has no size! En dat schreeuwen wij het liefst van de daken, MS Mode is namelijk dé nummer 1 in trendy curvy fashion. Al meer dan 50 jaar luistert MS Mode naar vrouwen met curves en zet hun wensen centraal in de collecties. Met ruim 200 winkels en webshops in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk en beschikbaarheid van onze collectie op meerdere internationale online platformen, behoort MS Mode tot de grote fashion brands van Europa. En we willen nóg groter! Onze recent geopende flagship store in Almere is het toonbeeld van hoe we komende jaren Europa willen veroveren: trendy, fashionable, klantgericht en vooruitstrevend. Verbetering en innovatie spelen bij ons een hele belangrijke rol in zowel de MS Mode collectie en in de recent gelanceerde labels zoals FSTVL en Magic Simplicity. Maar ook in onze internationale klantbenadering vernieuwen en verbeteren we continue vanuit een omni & multichannel perspectief. Uniek is onze database met meer dan 2 miljoen MS Mode fans en een krachtig loyalty platform die wij inzetten om onze klanten te inspireren en te binden. We bereiken op die manier een brede doelgroep, van fashionista’s tot oude vertrouwde klanten. En dat doen we met een team van ruim 1200 enthousiaste collega’s.

Bekijk stage

STAGIAIRE INKOOP

Noord-Holland Inkoop / Productie Fulltime HBO / MBO 12-03-2019

Munro is een jong, innovatief en snel groeiend modebedrijf. Sinds begin 2007 zijn wij actief in ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van CustomMade en ReadyMade pakken en shirts. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire die meedraait op onze afdeling Inkoop.

Bekijk stage

Stagiair(e) productie / merchandiser

Noord-Holland Inkoop / Productie Fulltime HBO / MBO 26-02-2019

Ben jij een vooruitstrevende student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een allround stageplaats? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Ter ondersteuning van onze afdeling Productie/Merchandising zijn wij op zoek naar een: STAGIAIR(E) PRODUCTIE/MERCHANDISER. Tijdens deze allround stage maak je deel uit van een klein productieteam en ondersteun je bij alle mogelijke werkzaamheden.

Bekijk stage

Allround Stage design/styling

Noord-Holland Styling / Design Fulltime HBO / MBO 26-02-2019

Ben jij een modebewuste, zelfstandige en creatieve student? En je op zoek naar een design/styling stageplaats Dan zijn wij benieuwd naar jou! Ter ondersteuning van onze afdeling design/styling zijn wij op zoek naar een: STAGIAIR(E) DESIGN&STYLING. Tijdens deze stage maak je deel uit van het creatieve team en zal je bij het gehele proces assisteren op het gebied van styling & design (trendonderzoek, moodboards, stylesheets etc.) en marketing (visuele marketing, styling fotoshoots, social media etc.)

Bekijk stage

Styling stage

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO / MBO 21-02-2019

Wat leuk dat je interesse hebt in een stageplek bij LENA! Ons vaste team bestaat uit de 4 oprichtsters Angela, Diana, Elisa & Suzanne, en wordt ondersteund door storemanager Juultje en 2 stagiaires. We zijn op zoek naar een creatieve styling stagiaire om ons team te versterken in onze library in Amsterdam. Lijkt jou dat wat? Lees dan snel verder.

Bekijk stage

Online Marketing Stage

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / HBO 21-02-2019

Colourful Rebel is een gedreven scale-up in Amsterdam. Een stage bij Colourful Rebel laat jou de wereld buiten je opleiding zien en zorgt ervoor dat jij het werkveld beter leert kennen. Studenten die bij ons stage hebben gelopen zijn achteraf een (junior) specialist geworden in een discipline naar keuze; bij ons of bij een ander bedrijf.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper